Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Колег

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Ремінь Жіночий шкіряний КЛІТІЯ
649 грн
Камені для віскі The ROCK
699 грн
Обкладинка для ID паспорта КВІТКОВИЙ
159 грн
Настільна гра Футбол ORLANDO max
3 800 грн
Фоторамка ПОДОРОЖ червоне дерево
1 500 грн
Письменный набор JULES VERNE
2 249 грн
Подарунковий набір ПІВНІЧНЕ СЯЙВО
1 800 грн
Салфетница фарфор ОРХИДЕЯ
99 грн
Десертная тарелка фарфор МАКИ
449 грн
Мультирамка АВІА білий
400 грн
Запальничка STAR Barbara
150 грн
Метелик Українська вишивка СЛОБІДКА
399 грн
Гамак для відпочинку ЛЕГКИЙ БРИЗ
1 449 грн
Запальничка Zippo УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!
1 300 грн
Пікніковий набір СІГУРД
3 400 грн
Обложка для паспорта из нат. кожи НЕБО-УКРАЇНА
229 грн
Два колекційні келихи СІЛЬСЬКЕ ЖИТТЯ Олово Німеччина
1 900 грн
Мідна турка ручної роботи ЗІРКА СХОДУ
1 200 грн
Чашка - хамелеон Лампочка
249 грн
Чоловічий гаманець на кнопці ЄНОТ
1 100 грн
Мідна турка ручної роботи РАНОК СХОДУ
1 049 грн
Набір для подорожей СІДНЕЙ
1 990 грн
Дзеркальце КРИШТАЛЕВА ТРОЯНДА
849 грн
Головоломка деревянная №21
149 грн
Статуетка техно-арт РИБАК з РИБКОЮ
849 грн
Компас із кришкою ЛОНДОН
790 грн
Подарунковий набір КАВА та СПЕЦІЇ
990 грн
Уникальная икона ТАЙНАЯ ВЕЧЕРЯ (средняя)
3 200 грн
Сейф - книга STRATEGY GAME
649 грн
Чехол кожаный для смартфона КОРАЛЛ
449 грн
Подарунки та сувеніри для співробітників
 
Колектив на роботі не дарма називають другою родиною, тому що з цією категорією людей багато хто проводить більшу частину часу. З колегами по роботі ми снідаємо та обідаємо, дружимо та сваримося, відзначаємо прихід довгоочікуваної п'ятниці, а іноді навіть закохуємось та одружуємося. Робота – це ціле життя, а колектив – найближчі люди. Само собою, що з приходом свят усі намагаються зробити приємно своєму колезі по роботі та природно спрямовуються в інтернет магазин подарунків Ух Ти, щоб обрати оригінальний та унікальний подарунок.
 
Як підбирати подарунки для колег
 
Тут все просто: хлопчикам «хлопчачі» подарунки, дівчаткам «дівчачі». Жарт, хоча може стати і посібником для вибору презенту.
 
Звичайно ж, подарунок підбирається, виходячи з інформації про те, кому призначений. Повірте, немає сенсу програмісту далекому від спорту дарувати штангу, або жінці бухгалтеру абонемент на профілактику машини, якої вона не має.
 
Колега – це та людина, яка з вами щонайменше 5 днів на тиждень з 8 ранку до 17.00 вечора і напевно ви вже знаєте особливості чи звички людини. На столі у колеги помічені статуетки? Сміливо даруйте одну із сотень фігурок представлених у нас у магазині. Колега любить настільні ігри? О, у нас їх безліч! Сусід по офісу творча особистість? Можливо одна з картин, намальованих олією, зворушить її до глибини душі.
 
Звичайно ж, подарунки мають підбиратись і з приводу. Якщо це подарунок на новорічні свята, то нехай це буде щось, що «зігріває» і дає надію на виконання мрії. Якщо ж ви шукаєте подарунок на день народження, то подарунок повинен підкреслювати одну з особливостей колеги. Якщо ж у вас намічається корпоратив і ви, як привітний бос, хочете зробити подарунок для всіх, то це можуть бути пам'ятні сувеніри в одному стилі, але з унікальними написами.
 
Що можемо запропонувати?
 
Це питання ми любимо найбільше, на яке зазвичай відповідаємо: «Та все, що завгодно!». Так воно і є, адже в нашому інтернет магазині є дійсно все, для того, щоб ваше свято стало особливим.
 
А щодо асортименту, то у нас настільки величезна колекція, що довелося створювати розділи та підрозділи. Наприклад, цей розділ присвячений подарункам для колег та співробітників, де зібрано все, що може зацікавити вас. Блокноти та органайзери, пивні келихи та унікальні алкогольні набори зі сплавів та ручним розписом. Канцелярські набори, ручки, солодощі та предмети декору приміщень.
 
Дивно те, що всі подарунки у цьому розділі мають чудову якість та незвичайне, оригінальне оформлення. Самі подивіться, все стильне, акуратно, виглядає дорого, але при цьому доступно за ціною. При цьому тут є подарунки для чоловіків і жінок, тому немає необхідності шукати щось ще, якщо ми вже все для вас зібрали в одному інтернет магазині Ух Ти!
 
Ну що, чи готові зробити набіг на наші склади? А ми готові ширше відчинити двері! Налітай, це місце стане Вашим коханим!
 
Магазин подарунків Ух Ти - і нехай ваші мрії сповнюватися!