Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Подарунки на весілля

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Сумка-клатч жіноча ЕЛІС виноград
2 670 грн
Ікона СВЯТА МАРІЯ з Ісусом срібло, на дерев'яній основі
2 800 грн
Подарочный сертификат 500 грн
500 грн
Жіноча сумка MANDY white
3 690 грн
Крем-мед у подарунковому наборі 3 TESTE
599 грн
Фруктовий букет ЛОРЕНЦО
1 549 грн
Букет з цукерок ПРОЛІСКИ
499 грн
Букет з цукерок ФЛІРТ
599 грн
Медовий подарунковий набір ЗОЛОТА СОТА
310 грн
Сейф - книга WELCOME
649 грн
Букет із цукерок ЖОВТІ ТЮЛЬПАНИ великий
429 грн
Букет із цукерок КУПІДОН
599 грн
Флораріум ВОГОНЬ у ПУСТЕЛІ
1 849 грн
Набір VIRTUS LUIS
68 000 грн
Шкіряний фотоальбом Родовід ANCESTRY (укр)
7 900 грн
Холдер для наушников ГРАФИТ
129 грн
Флораріум СОНЯЧНА ДОЛИНА
1 600 грн
Письменный набор А.ЧЕХОВ
1 900 грн
Сумка-клатч жіноча ЕЛІС нічне небо
2 670 грн
Комплект рушників з халатом для жінок ADELINE lux
6 520 грн
Шоколад крафтовый HAMMER Almond
649 грн
Подарунковий набір CHOKO VALENTINE
990 грн
Фигурка ПАРА ПАВЛИНОВ
1 099 грн
Фотоальбом Шкіряний АНГЕЛОЧКИ
8 200 грн
Мультирамка АМПІР на 6 фото
750 грн
Метелик Подвійний DJORK
300 грн
Статуэтка ЛЭДИ СЕНСУ
2 475 грн
Пивний колекційний келих ВІДПОЧИНОК НА ПРИРОДІ
3 690 грн
Годинник настільний СОВИ
1 000 грн
Шкатулка для часов ADELINE
690 грн
Подарунки на одруження для молодят
 
Ну, хто ж не любить весілля! На цьому святі з'єднання двох сердець завжди весело, витає щастя, і безліч гостей спрямовують свої думки та погляди лише на одну пару: на нареченого та наречену. Само собою, що цього дня прийнято дарувати подарунки і чим вони щедріші, тим бажанішим гостем ви будете. Звичайно ж, це жарт, адже важлива увага. Але про всяк випадок подарунок захопити не забудьте. І якщо вже мова зайшла про подарунки, то раді повідомити вам, що ви знаходитесь в каталозі, де зібрані варіанти того, що можна подарувати на весілля.
 
Яким має бути подарунок на весілля?
 
Самі розумієте, що подарувавши вудку для лову риби нареченому, образиться наречена. І навпаки, подарувавши щось із того, що підходить дівчині, ви можете образити нареченого. Подарунок на весілля має бути присвячений одразу двом людям, адже це їхні серця сьогодні поєдналися клятвою любові та вірності. А отже, вся увага та сюрпризи мають бути рівномірно поділені між закоханою парою.
 
Подарований презент має стати символом урочистого дня і щоразу, коли чоловік та дружина подивляться на нього, вони мають згадати найщасливіший день у їхньому житті.
 
Що є в нашому магазині для молодят?
 
Навіть не знаємо, з чого почати. Ну почнемо, мабуть, з того, що наші оригінальні подарунки привернуть увагу з першого погляду, не тільки завдяки чудовому оформленню, але й вишуканому смаку. Наприклад, візьмемо фігурки та статуетки. Закохана парочка, назавжди застигла, обійнявшись у моменті. Такий подарунок довгі роки служитиме нагадуванням про ті перші почуття, які потрібно пронести через все життя. Або ось, мультирамка для фотографій. Молоді зможуть вставити в неї десятки фотографій з пам'ятними моментами, що краще за всякі слова нагадає про те, що їм послала доля.
 
Також можна вибрати прикольні парні чашки, на яких буде написана фраза, що об'єднує, або імена молодих. А ось футболки з написом «Дружина царя» та «Чоловік цариці»? Як? Круто! Такі подарунки запам'ятаються, адже їх підбирали для пари, а отже, приділили однакову увагу. Комоди для прикрас, картини ручної роботи, іконки чи набір унікальних столових приладів. Все це може стати улюбленим та дорогим подарунком для молодят.
 
Звичайно ж, ми лише підказуємо, як вчинити, не нав'язуючи свою точку зору. Але це не означає, що ви не можете по-своєму вирішити. Вибирайте букети з цукерок або тревел кейси, фарфорові набори чайні на дві персони або шкіряні клатчі. Головне - це увага, та й гроші в конверті. Але це не точно.
 
Звичайно ж, це не весь перелік того, що є в нашому інтернет-магазині, а лише натяк на те, як правильно вибрати подарунок на весілля. Але в цілому, ми думаємо, вам стало все зрозуміло. Ну а якщо залишилися питання, то телефонуйте чи пишіть, ми завжди раді дати слушну пораду щодо того, що ж взяти з собою на тежство.
 
Мега портал подарунків Ух Ти – наші подарунки вже стали свідками сотень весіль і ми готові надіслати ще презенти, щоб на вашому урочистості був відповідний настрій.