Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Унікальні

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Футляр для окулярів BUBLES 4.0 коньяк
690 грн
Набір мила ручної роботи Автолюбитель
269 грн
Органайзер для документов 5 в 1 TRAVEL TIME
229 грн
Шампура в наборі ВІРНИЙ ДРУГ
5 500 грн
Бар настільний СКРИПКА
2 000 грн
Термокухоль ГРУТ
550 грн
Плед з рукавами ЮНІОР СОБАЧКИ
1 049 грн
Письменный набор Т.ШЕВЧЕНКО
2 250 грн
Статуетка АТЛЕТ молитва
1 100 грн
Левітаційна куля FLYTE Gold
6 850 грн
Колекційна книга КОНФУЦІЙ Афоризми мудрості
5 100 грн
Фоторамка СИМЕТРІЯ біла на чорному
1 549 грн
Скретч-карта Камасутра
599 грн
Колекційна книга ЄВРЕЇ. БОГ. ІСТОРІЯ
5 600 грн
Шахи ГРЕКО-РИМСЬКІ у дерев'яному футлярі
14 500 грн
Держатели и упоры для книг НЕБОСКРЕБЫ
649 грн
Механический 3D Пазл УЛИТКА S
529 грн
Мультирамка СПРИНТ золото
669 грн
Шоколад із побажаннями ДРУЗІ
120 грн
Картина-часы КРЕПОСТЬ ХОТИН
499 грн
Письменный набор ЛЕСЯ УКРАЇНКА
6 000 грн
Фігурка КІНЬ Ліворно
1 100 грн
Часы оригинальные настенные ГАЛАКТИКА
1 799 грн
Шкіряний браслет КОСИЧКА ВИНОГРАД
249 грн
Статуэтка ТАТУ-МАСТЕР
3 390 грн
Портмоне из кожи Питона КАРЛОС
2 000 грн
Ніж брелок СОМЕЛ'Є 4 в 1
200 грн
Іграшка м'яка ТУЗІК
520 грн
Кожаная обложка для паспорта 2.0 ГРАФИТ + блокнотик
899 грн
Акустична Bluetooth колонка MiniHALO ONE 8 watt
2 490 грн
Ексклюзивні презенти для особливих випадків
 
Купити незвичайні речі у Києві
 
Кожна людина без винятку любить отримувати подарунки і більшість із нас не проти зробити подарунок близькій людині чи другу, показуючи тим самим своє ставлення до неї. Поняття подарунка існує протягом усієї історії людства і як нього може виступати що завгодно, що має хоч найменшу цінність. Хоча для сучасної людини вартість має мале значення, і вона готова заплатити будь-яку суму аби купити унікальний подарунок. Саме в унікальності та оригінальності міститься родзинка сучасних подарунків, звідси і випливає ціна вища, ніж у традиційної книги чи кришталевої вази.
 
Оригінальний подарунок - вибираємо особливі подарунки
 
Коли мова йде про подарунок близькій людині, знайомій або колезі по роботі, то вона вибирається виходячи з декількох категорій для:
близьких людей;
удома;
відпочинку;
офісу;
свята;
хлопців;
дівчат.
 
Для дівчат найпопулярніші унікальні та оригінальні подарунки можна знайти, завітавши на інтернет магазин унікальних подарунків, де хітами продажів виступають букети з цукерок. Такий презент і смачний, і гарний водночас. Для хлопця необхідний раціональніший подарунок у вигляді шкіряного портмоне або флеш накопичувача з унікальним дизайном. Для співробітників офісу найкращим вибором буде настільний набір або годинник у старовинному стилі, який прикрашатиме стіл і надаватиме йому стиль РЕТРО, якщо він виготовлений з натурального дуба.
 
Магазин унікальних подарунків у Києві
 
Вигідно купити унікальний подарунок для будь-яких категорій людей та будь-якого свята можна у нас в інтернет магазині подарунків Ух Ти. Ми пропонуємо подарунки недорого, щоб для кожного стала доступніша можливість радувати своїх близьких. І навіть якщо ви у найдальшому куточку України, наша служба доставки доставить придбаний подарунок точно за адресою та в обговорений термін.
Ласкаво просимо до одного з численних каталогів інтернет магазину подарунків Ух Ти, де, як ви вже зрозуміли, зібрана ще одна колекція подарунків. Але цього разу вам представлений не вузьконаправлений набір товарів, а одразу кілька напрямків, які можуть стати чудовою ідеєю на подарунок. При цьому вам не доведеться витрачати годинник на пошук в інших каталогах, а підібрати щось оригінальне та унікальне протягом декількох хвилин.
 
Каталог де є все!
 
Особливість цього каталогу в тому, що тут зібрано відразу кілька напрямків подарунків, які підходять дітям і дорослим чоловікам, жінкам, колегам по роботі та просто друзям.
Це означає, що в одній колекції зібрані презенти для туристів та домогосподарок, спортсменів та любителів гарного декору. Тут ви знайдете аксесуари, які стануть у нагоді у повсякденному житті та оригінальні предмети мистецтва. Але все по порядку.
 
Асортимент каталогу унікальних подарунків
 
До вашої уваги стабілізовані рослини для прикраси інтер'єрного простору. Зовні це найпростіші рослини, але з одним секретом. Завдяки тому, що «життєвий сік» рослин був замінений на спеціальну рідину, що стабілізує, всі процеси у рослин назавжди зупинені. У результаті за ними не потрібно доглядати взагалі, ну хіба що здувати пилюку.
 
Букети із фруктів. Це смачні та оригінальні подарунки для тих, хто хоче отримати яскравий презент, але при цьому, який можна буде з'їсти. Букети виготовляють із фруктів день у день, що гарантує їхню свіжість та збереження смаку.
Аксесуари. Вас також можуть зацікавити такі аксесуари як портмоне або тревел-кейси. Предмети стануть у нагоді у повсякденному житті і мають не тільки продуманий функціонал, але й привабливий зовнішній вигляд.
 
Предмети декору. У цій категорії ви знайдете безліч предметів, що гармонійно впишуться в інтер'єрний простір будинку. Це і картини, і настільний годинник, і фоторамки, і навіть винні глобуси. Такому подарунку зрадіє людина, яка, як кажуть, має всі, а парочка інтер'єрних доповнень зайвими, не буде ніколи.
 
Крім цього, в каталозі представлений чоловічий та жіночий парфум, колекційні набори для спиртних напоїв, пивні келихи ручної роботи та безліч інших товарів, які можуть стати незабутнім подарунком до найближчої урочистості.
Ну сподіваємося вас щось та зачепило, бо ми відчуваємо, як спалахнули ваші очі. Розуміємо. Подарунки не лише мають привабливий вигляд, а й якісне виконання. Так що вперед за покупками, ну а ми готові допомогти з вибором або дати відповіді на питання. Бажаємо вам відмінних свят та веселого проведення часу.
 
З повагою, команда Мега Порталу Подарунків Ух Ти!