Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Оригінальні щоденники та блокноти

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Блокнот МСТИТЕЛИ. КАПИТАН АМЕРИКА Moleskine
1 850 грн
Ежедневник кожаный ПЛАНЕР
2 400 грн
Блокнот Adventure черный
399 грн
Шкіряний щоденник A5 АЖУР
2 300 грн
Щоденник А5 УКРАЇНА (нат.шкіра)
1 949 грн
Щоденник А5 СЛОВ'ЯНСЬКИЙ (нат. шкіра)
1 949 грн
Органайзер Ежедневник с POWERBANK и FLASH black
2 290 грн
Щоденник А5 СУВЕРЕН (нат.шкіра)
2 200 грн
Щоденник А4 СВЯТИЙ ГЕОРГІЙ
4 200 грн
Блокнот-кеды PEACE
69 грн
Софт-бук кожаный 2.0 ТИФФАНИ
999 грн
Органайзер Ежедневник с POWERBANK и FLASH red
2 290 грн
Органайзер Ежедневник с POWERBANK и FLASH orange
2 290 грн
Ежедневник по приколу ЛЕГАЛИЗАЦИЯ (отмывание) ДОХОДОВ
469 грн
Ежедневник по приколу КАК УПРАВЛЯТЬ ВСЕЛЕННОЙ...
469 грн
Блокнот MiniNotes со стикерами БАБОЧКА
89 грн
Щоденник А4 ГЕОРГІЇВСЬКИЙ
5 100 грн
Щоденник А5 ОСКАР (нат. шкіра)
1 649 грн
Блокнот COOKNOTES Суши
110 грн
Шкіряний щоденник А5 ПАРМА
2 150 грн
Щоденник КЛАСИКА (нат.шкіра)
3 600 грн
Блокнот ВИДЕОКАСЕТА
499 грн
Шкіряний щоденник А5 ГЕФЕСТ
2 200 грн
Щоденник А5 ГРОСС (нат.шкіра)
2 490 грн
Щоденник шкіряний ГЕОРГІЙ ПОБІДОНОСЕЦЬ
3 600 грн
Кук-бук для рецептів МОЯ КНИГА КУЛІНАРНИХ СЕКРЕТІВ
690 грн
Щоденник шкіряний БОМБЕР
3 800 грн
Блокнот А5 КРОКОДІЛ (нат. шкіра)
1 549 грн
Шкіряний щоденник А5 ПРЕЗИДЕНТСЬКИЙ
2 000 грн
Щоденник А4 СКІФСЬКИЙ з литтям
5 300 грн
Практичні та стильні записники купити до свят
 
Що таке блокноти пояснювати не потрібно. Кожен хоч раз у житті, як мінімум, тримав його в руках. Його використовує майже кожна людина – бізнесмен, журналіст, студент, школяр чи проста домогосподарка. Усі використовують блокнот для записів майже з дитинства. Деякі навіть, можливо, робили їх самостійно – просто нарізавши листочки, а потім скріпивши їх. Зараз їх існує величезна кількість, яка відрізняється різноманітністю кольорів, форм та розмірів. У кожного другого знайдеться хоча б одна подібна канцелярська приналежність. І це не дивно, адже блокноти та щоденники допомагають організувати життя та ніколи не забувати важливих речей. Вирішили подарувати блокнот або щоденник - у цьому розділі нашого інтернет магазину ви можете вибрати та купити Особливих канцтоварів у подарунок у Києві з кур'єрською адресною доставкою по всій Україні.
 
Причин купити блокнот у Києві чи будь-якому іншому місті існує безліч. Він завжди допоможе тримати під рукою номери телефонів друзів та знайомих, а також список важливих справ. До того ж, у нього ніколи не сяде батарейка. У красиві блокноти у будь-якій обстановці та у будь-який час можна записати всі ваші ідеї та думки. Вони іноді настигають нас як порив вітру та також несподівано йдуть. А буває так шкода їх забувати. Трапляється також, що потрібно просто віддушина і тут теж на допомогу може прийти блокнот. Хто сказав, що він обов'язково має бути сірим та нудним? Оригінальні (креативні) блокноти – це завжди стильно та модно. Це не просто чергова канцелярська приналежність. Для того щоб це зрозуміти, достатньо лише поглянути на їхню обкладинку – різнокольорові, шкіряні хутряні, різних форм та розмірів. Вони відмінно підійдуть до будь-якого вбрання та костюма. Різноманітність вибору дозволяє блокнот купити у Києві та будь-якому іншому місті.
 
І це ще всі функції, які може виконувати цей канцелярський предмет. Наприклад, може бути чудовим зразком рекламної продукції. Достатньо лише купити фірмові блокноти з корпоративною символікою і про вашу компанію знатимуть, як мінімум, стільки, скільки користуються цією записною книжкою. Саме тому такий вид продукції має величезну популярність. Крім цього, блокнот є і відмінним подарунком. Головне - підібрати оригінальніший і незвичайніший його варіант.
 
Купити практичні подарунки в Києві без особливих турбот можна в магазині подарунків Ух Ти. Тут представлений великий асортимент цієї продукції за відмінними цінами. Діє доставка по всій території України. Купуючи такий подарунок у цьому магазині, ви можете бути повністю впевнені у його якості. Крім цього, для великих клієнтів є можливість купити блокноти оптом.