Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Сумки та рюкзаки

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Сумка шкіряна Дорожня LUX чорна
12 600 грн
Міський шкіряний рюкзак COOPER темно-бежевий
3 990 грн
Шкіряний рюкзак OLSEN крем-брюле
5 490 грн
Сумка кожаная Спортивная АРМАС светло-коричневая
6 200 грн
Рюкзак шкіряний BRIT green
5 970 грн
Рюкзак міні Жіночий шкіряний KYLIE white
4 200 грн
Рюкзак шкіряний BRIT black
5 970 грн
Рюкзак шкіряний BRIT red
5 970 грн
Чоловічі шкіряні сумки ВІЛАНД
5 520 грн
Міський шкіряний рюкзак BLACKWOOD
2 990 грн
Рюкзак Женский EPISODE Chester
799 грн
Шкіряний рюкзак OLSEN барбі
5 490 грн
Рюкзак міні Жіночий шкіряний KYLIE pink
4 200 грн
Шкіряний рюкзак OLSEN рубін
5 490 грн
Термосумка Lunch Bag PACK&Go skin
249 грн
Сумка шкіряна Месенджер BEXHILL
1 990 грн
Рюкзак сумка Жіноча шкіряна MAXI black
5 190 грн
Чоловіча шкіряна сумка ВІДАР
5 520 грн
Рюкзак шкіряний FOSTER black
7 860 грн
Чоловічий шкіряний портфель РОЛЬФ
5 910 грн
Городской рюкзак STYLE Pink
799 грн
Рюкзак Унисекс EXODUS Military
1 100 грн
Сумка шкіряна Месенджер АЛЬБОРАН
3 450 грн
Міський шкіряний рюкзак COOPER чорний
3 990 грн
Міський шкіряний рюкзак SCARP
2 990 грн
Міський шкіряний рюкзак BLACKWOOD red
2 990 грн
Рюкзак сумка Женская кожаная MAXI bordo
5 190 грн
Рюкзак Унисекс EXODUS Leather canvas
1 649 грн
Сумка шкіряна Месенджер АМОЛІАНІ
3 450 грн
Рюкзак Женский EXODUS Denver
949 грн
Оригінальні рюкзачки та сумочки
 
Рюкзаки – одні з найпрактичніших та незмінних аксесуарів у житті практичної та сучасної людини. Рюкзак це красиво, зручно і, без сумнівів стильно. Так що якщо ви підшукуєте дійсно потрібний подарунок, який ніколи не буде припадати пилом на полицях, то це без сумнівів один з рюкзаків інтернет магазину Ух Ти.
 
Чому рюкзак?
 
Для початку рюкзак – це дуже зручно. Завдяки тому, що цей вид аксесуарів гасає на плечах, звільняються руки. Тепер, склавши всі необхідні речі всередину, і закинувши рюкзак за спину ви можете їсти морозиво або взяти по ще одній сумці в кожну з рук, що звільнилися. До того ж, завдяки тому, що м'язи спини набагато сильніші за м'язи рук, вага багажу буде відчуватися набагато легше.
 
Далі поговоримо про стиль. Сучасні рюкзаки випускаються у всіх мислимих і немислимих кольорах, що дозволяє підібрати цей аксесуар дійсно на будь-який смак та уподобання. Дитячі рюкзаки з "веселеньким" забарвленням, строгі однотонні рюкзаки з натуральної шкіри, яскраві моделі з квітковими принтами для жінок. Кожна забарвлення підкреслить індивідуальність власника і вкаже на частинку його внутрішнього світу.
 
Тепер практичність. Сучасні рюкзаки – це не лямка-лямка-відділення-блискавка. Кожна з моделей це як захоплююча подорож у світ практичності. Безліч кишень та фіксаторів для всіляких речей, зручні застібки, продумані відділення, що дозволяють «зонувати» рюкзак за інтересами. Рюкзак – це як міні-квартира, в якій є все для «виживання» в сучасному світі.
 
Асортимент нашого магазину
 
Так, у нас є десь розгулятися. І ми говоримо не тільки про те, що у нас багато рюкзаків, але також запропонуємо сумки. Серед моделей ви можете вибрати як недорогі варіанти, так і моделі з категорії еліта, що дозволяє підібрати подарунок для людей певного статусу.
 
На що звернути увагу під час вибору рюкзака
 
Насамперед зверніть увагу на стиль рюкзака. Цей аксесуар має доповнювати образ. Спортивний стиль передбачає спортивні рюкзаки, а класичний, строгий образ, відповідно класичний рюкзак. Далі зверніть увагу на функціональність. Безліч кишень, наявність додаткової ручки крім лямок, все це буде дуже доречним для тих, хто цінує практичність, зручність та комфорт.
 
Наші рюкзаки та сумки – це незамінні супутники у повсякденному житті. Залежно від місткості їх можна брати на роботу та навчання, у подорожі або у відрядження. Рюкзаки незамінні на прогулянках та походах на природу і, звичайно ж, стануть одним із найбажаніших подарунків для будь-якої людини незалежно від віку та уподобань.
 
А тепер головне! Пишіть чи дзвоніть скільки штук і куди саме вам відправляти? Доставка працює по всій Україні, а наше бажання надіслати вам рюкзак швидше працює 24 на 7.
 
Мега портал подарунків Ух Ти – стильні та практичні рюкзаки для сучасного тебе!