Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Подруги

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Зеркальце Гороскоп РЫБЫ
699 грн
Блокнот-кеды LOVE
69 грн
Обложка для паспорта из нат. кожи ВОРОБЬИ
229 грн
Холдер для Документов Travel Wallet ЦВЕТЫ красный
1 249 грн
Подарунковий набір ALLERGIC to MORNING
949 грн
Мило ручної роботи в наборі Лаванда
279 грн
Статуетка ХОТЕЙ божество щастя та благополуччя
849 грн
Косметичка Кожаная RED
1 499 грн
Парные чашки ЖЕНИХ и НЕВЕСТА
199 грн
Шкіряна сумка жіноча ДІЛОВА синя
5 970 грн
Зеркальце Гороскоп СТРЕЛЕЦ
699 грн
Блокнот-кеды SPORT
69 грн
Софт-бук 4.0 КОРАЛЛ
1 049 грн
Соляная лампа из Гималайской соли АПЕЛЬСИН
1 600 грн
Зажим для галстука LINDENMAN 830
1 399 грн
Открытка деревянная ТИ КВІТКА
129 грн
Скринька фарфорова КВІТИ
900 грн
Пазл Деревянный ПУШИСТАЯ ПАНДА
849 грн
Чохол для окулярів шкіряний BIZZARO червоний
390 грн
Скретч-карта MY POSTER FILM REAL Editions
550 грн
Зеркальце ПОЦЕЛУЙ
649 грн
Обложка для ID паспорта ПИОНЫ
159 грн
Подарунковий набір ЛИС
4 270 грн
Подарочный набор косметический SAPOBOX Для Лица
499 грн
Шкарпетки в Консерві ДЛЯ СИЛЬНОЇ та НЕЗАЛЕЖНОЇ
199 грн
Крем-мед ЧАЙНА ТРОЯНДА
54 грн
М'яка подушка-іграшка ПАНДА 55 см
660 грн
Косметичка несесер (нат.шкіра) 6.0 АФРА
1 300 грн
Термокухоль ГРУТ
550 грн
Кожаный браслет КОСИЧКА ИЗУМРУД
249 грн
Подружці - подарунки та сувеніри до свят
 
Купити оригінальні подарунки для Жінки
 
Рідним людям завжди хочеться робити приємне, особливо, якщо є привід для цього. Одним із найближчих людей і є подружка, тому варто з особливою увагою підійти до вибору подарунка для неї. Сьогодні можна знайти найрізноманітніші речі, які підійдуть як чудовий презент, варто пам'ятати, що подарунок для приятельки повинен бути незвичайним, приємним, відповідним її характеру і перевагам. Придбати сувенір у Києві з доставкою по Україні ви можете у цьому розділі нашого сайту
 
Як вибрати, що подарувати приятельці?
 
Зазвичай далеко не просто вибрати готель, адже до нього висуваються величезні вимоги. Що зробити - щоб презент був прийнятий з радістю, він, як мінімум, повинен відповідати наступним критеріям:
 
оригінальність;
висока якість;
відповідність індивідуальним смакам та перевагам людини;
презентабельний зовнішній вигляд та упаковка.
Підношення подружкам зазвичай вибирати набагато легше, ви знаєте, що вона любить, яке у неї хобі, чому віддає переваги, що приводить її в захват.
 
Грамотний вибір подарунка на різні свята
 
Вміння грамотно підібрати подаруночок на День народження та на інші свята важливе, адже презент, який шалено втішить іменинника, виявиться зовсім недоречним на Новий Рік.
 
Сюрпризи на День народження можна приготувати найрізноманітніші, щоб вони були оригінальними, особливими, із родзинкою, щоб іменинниця звернула увагу на презент, а не просто механічно відклала його убік.
 
На сайті Ух Ти можна вибрати чудову річ на День народження - починаючи від приємної милої дрібнички, приколу, закінчуючи красивою прикрасою інтер'єру, щоденником, букетом квітів або набором цукерок. Якщо ж буде інше свято, презент можна підібрати його специфіці.
 
Якщо хочеться вибрати справді оригінальний дар, потрібно мати широкий асортимент, вибір без обмежень, виходячи лише з особистої фантазії. Онлайн магазин подарунків ух ти радий уявити найширший вибір різноманітних презентів, серед яких кожен зможе знайти щось для себе.
 
Для зручнішого вибору на нашому сайті всі подарунки розміщені за розділами, завдяки чому набагато легше знайти саме те, що потрібно. Підбираючи оригінальну річ для улюбленої подружки, варто звернути увагу на найрізноманітніші предмети для декору інтер'єру, кошика, коробочки, скриньки, шкатулки. Також дуже буде незвичайна VIP канцелярія, шикарні щоденники в дорогих обкладинках, фоторамки, елітні ручки. Свій вибір можна зупинити і на суто жіночих дрібницях, таких як прекрасні брошки, прикраси, всілякі засоби для догляду за тілом, обличчям та волоссям, подарункові набори. А ось деякі найбільше зрадіють приколам, оригінальним футболкам, гурткам, подушкам, кумедним застільним іграм.
 
Що б не захотілося подарувати подрузі на День народження, Новий Рік, 8 Березня або інше свято, на сайті ти знайдеться все бажане.