Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88
Пікніковий набір RANGER Meadow
Пікніковий набір RANGER Meadow
Артикул: RA9910

Пікніковий набір RANGER Meadow

У цьому пікніковому наборі зібрано все, що вам знадобиться для відпочинку на природі. Ця модель розрахована для компанії із чотирьох осіб. У сумці ізотермічний відділ, в якому продукти збережуться свіжими, прохолодними напоями і все доїде до місця в цілості і безпеці.

Накрити стіл серветками з бавовняної тканини, сервірувати столовими приладами – вилками, ложками та ножами, поставити на стіл тарілки, келихи, перечницю та сільничку – все готово! Дощечка для нарізки теж під рукою, та й хлібний ніж не забутий, відкривачка для пляшок та банок. Весь посуд виготовлений з високоякісного пластику та харчової сталі. Внутрішня частина виконана з світловідбиваючої тканини, яка довше зберігає температуру і робить форму набору жорсткішою, еластичнішою при низьких температурах – PEVA не дубіє і не тріскається на морозі в місцях зламу. При виготовленні використовуються нешкідливі для життя та здоров'я матеріали, довговічні, прості у догляді. Для зручності комплектується ручками для перенесення та додатково йде плечовий ремінь, з регулюванням довжини.

Сумка до набору для пікніка – дуже містка та компактна. Ви обов'язково оціните зручний та практичний набір для пікніка на 4 персони. Перед замовленням уточнюйте наявність на складі. Ще переглянути та замовити Набори для Пікніка. У комплект посуду входить: тарілки – 4шт; келихи -4шт; ложки - 4шт; вилки - 4шт; ножі - 4шт; ніж для хліба – 1шт; сільничка та перечниця (2в1) – 1шт; відкривачка, штопор, ніж (3в1 складаний) – 1шт; дощечка для нарізки – 1шт; серветки – 4шт.

- Матеріал сумки: Нейлон 600D, ізотермічний наповнювач, PEVA;

- Колір: оливковий, бежевий;

- Розмір у розкладеному вигляді: 32*41*22 см;

- Товщина ізотермічного наповнювача: 6 мм;

- Розмір термовідділу: 31х40х9 см;

- Об'єм термовідділу: 11 літрів;

- Вага: 1,65 кг.

Покупатели, которые просматривали этот товар, также интересуются:

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре