Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Прикольні фартухи

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Фартух як подаруночок за приколом
 
Ну все! Зараз ми підкинемо олії у вогонь! А все через те, що ми дамо вам одну з найкрутіших ідей, що подарувати на свято і при цьому не розорити свій бюджет. Увага, перед вами прикольні та оригінальні фартухи для чоловіків та жінок!
 
Все про фартухів і трішки від себе
 
Фартух – предмет побуту, призначений для запобігання забрудненню одягу людини під час приготування їжі. Фу, як нудно написано, але так потрібно, а для людей із романтичним складом характеру ми допишемо ось що.
 
По-перше, фартух – це красиво та дуже стильно. Самі поміркуйте, зайшовши на кухню і побачивши чоловіка у фартуху, у вас волею неволею виникає думка «Оце господар» або «Пощастило комусь». Хоча ніхто не заважає вам одягнути фартух на вашого лінивчика і нехай думають також і про вашого чоловіка. Тільки дивіться, щоб він на роботу в ньому не пішов.
 
По-друге, фартух – це справді практично. Краплі жиру під час смаження, сік овочів та фруктів під час шаткування, вода при миття посуду. І при цьому не завжди є час зняти одяг, адже, можливо, всі ці дії ви здійснюєте в обідню перерву або перед виходом не роботу. Але варто накинути фартух одним рухом і зафіксувати ззаду за допомогою зав'язочок, і ваш одяг надійно захищений.
 
По-третє, фартухи, особливо якщо йдеться про наші фартухи, це дуже прикольний предмет одягу. Ви тільки подивіться у наш каталог. Тут зібрані все, що тільки можна уявити і навіть трохи більше.
 
Асортимент фартухів в інтернет магазині подарунків
 
Крім класичних фартухів з милим зображенням у вигляді квіточок та пташок, ми окрему увагу приділили прикольним малюнкам, завдяки яким гарний настрій вам забезпечено.
 
Наприклад, фартухи, на яких намальовано красиве сексуальне чоловіче тіло. Повірте, коли цей фартух одягне ваш чоловік-товстун, ви будете здивовані перетворенням, адже його голова, шия, плавно перейдуть у малюнок, від чого на кухні як мінімум будуть чути вибухи сміху. І це ми мовчимо про те, що він може одягнути фартух із сексуальним жіночим тілом. Загалом, якщо у вашій родині все гаразд із почуттям гумору, то будь-який з фартухів вам підійде.
 
Фартух снігуроньки, міс-світу, чемпіон світу з боксу або захисник батьківщини – це лише мала частина того, що є в нашому каталозі.
 
Кому підходить фартух у подарунок?
 
Тут немає обмежень за віком, оскільки цей предмет насамперед призначений захисту від забруднення одягу, отже підійде як дітям, і дорослим. Ну можливо дітям не варто дарувати сексуальні малюнки, але захисник батьківщини цілком підійде
 
Фартухи підійдуть на будь-яке чоловіче свято, знайдуться моделі для будь-якого жіночого свята, ну і, звичайно ж, такий предмет ужитку стане ідеальним подарунком у будь-який день у році. Підняти настрій подрузі, захистити одяг друга, зробити корпоративний подарунок усьому колективу чи просто порадувати боса. Все це можливо за допомогою простого, але такого багатофункціонального подарунка, як фартух!
 
Інтернет магазин подарунків Ух Ти – ми не тільки даруємо гарний настрій, а й дбаємо про вас!