Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Фоторамки

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Фоторамка настільна АРІАНЕ
569 грн
Мультирамка ЗІГЗАГ червоне на білому
1 200 грн
Мультирамка МЕТРОВА СХОДИНКА золотий шоколад
949 грн
Мультирамка ІСКАНДЕР подвійне золото
9 000 грн
Фоторамка Весільна СЕРДЦЯ
300 грн
Мультирамка КЛЕЙО шоколад
2 700 грн
Мультирамка РОМБ подвійне золото
2 549 грн
Фоторамка ЛАЛІАНА біла
849 грн
Мультирамка АВІА персиковий
449 грн
Весільний фотоальбом МАКСІАН
8 200 грн
Мультирамка ПОДВІЙНЕ ЗОЛОТО на 6 фото
749 грн
Мультирамка ХВИЛЯ слонова кістка
1 049 грн
Шкіряний фотоальбом МИРТА
8 200 грн
Фоторамка настільна ЛОРЕНА
549 грн
Фоторамка ЮКЛІД біле на чорному
859 грн
Мультирамка ФОРТ подвійне золото
2 649 грн
Мультирамка СХОДИНКА золото
449 грн
Мультирамка ПОДВІЙНЕ ЗОЛОТО. Ріо
1 500 грн
Фоторамка Весільна МЕТЕЛИКИ КОХАННЯ
400 грн
Мультирамка АМПІР на 6 фото
750 грн
Мультирамка ЛІНІЯ венге
479 грн
Мультирамка ЛІНІЯ біле на чорному
759 грн
Мультирамка ХВИЛЯ чорна
1 049 грн
Мультирамка БОРА золотий шоколад
900 грн
Фоторамка ЮКЛІД біла
859 грн
Мультирамка МЕТРОВА СХОДИНКА золото
949 грн
Фоторамка Весільна ЗАКОХАНІ СЕРЦЯ
400 грн
Фоторамка ПІРАМІДА мідне мерехтіння
800 грн
Мультирамка КОМБО Чорна
439 грн
Мультирамка РОЗАРІО фіолетова
1 649 грн
Мультирамки в асортименті для дому та офісу
 
Предмети декору прикрашають внутрішні приміщення, наповнюючи їх затишком та надаючи оригінального антуражу. При цьому прикрашається весь простір, чи то підлога, столи, шафи чи стіни. І якщо йдеться саме про стіновий простір, то одним із найкращих варіантів прикраси вертикальних поверхонь, звичайно ж, можуть стати фоторамки.
 
Фоторамка як прикраса стінового простору
 
Отже, чому варто купити саме фоторамку для прикраси стін. Ну, по-перше, якщо порівнювати з тими самими картинами, то не всі люди цінують мистецтво тією мірою, що дозволяє розглядати роботи художників. Натомість ця ж категорія людей із задоволенням розглядає відбиті на фотоапарат миті з життя. Але просто повісити фотографії на стіну було б банально і неакуратно, а от якщо використовувати для цього фоторамку, то можна досягти подвійного ефекту. А саме прикрасити стіни за рахунок стильно виготовлених різноманітних фоторамок і при цьому виставити найпам'ятніші фотографії на самому видному місці.
 
Фоторамки в інтернет магазині подарунків
 
У нашому магазині представлені десятки варіантів фоторамок, серед яких знайдуться моделі, які впишуться в простір будинку, квартири, кімнати дитини або для ресторанів, барів та офісів. Для цього наші рамки виготовлені в різних формах, що дозволяє підібрати той самий варіант, який підійде будь-якому інтер'єру чи то хай-тек, чи то Прованс.
 
Фоторамки виготовлені з металу та дерева, пластику та пресованого картону. Деякі мають стильні написи та оформлені у вигляді незвичайних коробочок та скриньок. Ми навіть маємо фоторамки, виготовлені вручну майстрами кування металу.
Не менш важливий момент – це кількість прорізів фоторамок. Тут ви можете розгулятися на повну і вибрати фоторамки для однієї фотографії або відразу для десяти або навіть двадцяти. При належній фантазії та схильності до дизайну інтер'єру, можна зробити цілий колаж на всю стіну, підібравши фоторамки за зростанням, у яких будуть встановлені фотографії у хронологічній послідовності вашого життя.
Фоторамки – це стильний предмет інтер'єру , які можна розглядати як подарунок для дорогої людини. При цьому цей варіант подарунка не має вікових обмежень та підходить як дітям, так і дорослим.
 
Також фоторамки стануть чудовим подарунком для дружного колективу, для якого подібна прикраса офісних стін буде найкращим нагадуванням про найяскравіші моменти загальної співпраці.
 
Що ще тут додати? Відмінний подарунок за адекватну ціну. Стильно, красиво, функціонально, пам'ятно та дуже душевно. Подарунок чудово підійде на день народження мамі, або на Новий рік другові. Обмежень, як ми казали, немає!
Рамки будуть акуратно упаковані та надіслані за вказаною вами адресою. Чекаємо на вас у нашому магазині, тим більше що ми знаходимося на відстані одного кліку від вас!
 
Мега портал подарунків Ух Ти – пам'ять, оформлена у стильні предмети декору!