Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Оригінальні ігри та головоломки

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Головоломка деревянная №94
149 грн
Гра Настільна Футбол BETIS
14 450 грн
Покерный набор ВИРГИНИЯ
1 269 грн
Покерный набор КЕРЕИДА
400 грн
Шахи ДИСКОБОЛ
33 300 грн
Игра ГОРОДСКАЯ МАФИЯ
449 грн
3D конструктор ТРІУМФАЛЬНА АРКА
299 грн
Пазл Деревянный БЕЛОЧКА
749 грн
Гра Настільна Футбол CELTIC
14 120 грн
Гра настільна Аерохокей BLUE LINE 2 в1
21 800 грн
Механический 3D Пазл МИКРОСКОП
1 599 грн
Механический 3D Пазл КАРУСЕЛЬ
990 грн
Дартс CHAMPION
4 300 грн
Сувенірний маятник інерційний СФЕРА
560 грн
Шахи МІНОЙСЬКИЙ ВОЇН у дерев'яному футлярі
8 000 грн
Механический 3D Пазл ПЕГАС
1 349 грн
Гра настільна Футбол ATHLETIC
7 100 грн
Настільний міні-теніс
1 400 грн
Нарды настольные NUT
599 грн
Настільна гра Футбол ELVIS
15 420 грн
Кулі НЬЮТОНА
349 грн
Покерный набор АНДЖЕРОНА
300 грн
Механический 3D Пазл ТРАНСФОРМЕР ДИНОЗАВР
599 грн
Настільна гра Футбол CHESTER
12 600 грн
Гра Настільна Футбол ORLANDO mini
1 499 грн
Головоломка ЗИГЗАГ
149 грн
Набор для гольфа FINLAY
2 150 грн
Пазл Деревянный МОГУЧИЙ ТИГР
849 грн
Механический 3D Пазл ТРАНСФОРМЕР
599 грн
Магнитный Пазл СТАРЫЙ ЛЬВОВ
89 грн
Стильні подарунки до свят
 
Подарунки поділяються на декілька категорій. Одні прикрашають простір, інші необхідні у повсякденному житті, треті просто радують око і дарують позитивні емоції від володіння ними. Але є ще одна категорія подарунків, завдяки яким можна чудово проводити час як на самоті, так і в компанії друзів. І ми говоримо про оригінальні ігри та головоломки, які буквально створені для того, щоб їх подавали як подарунок.
 
Які ігри є в інтернет магазині подарунків?
 
Якщо ви запитаєте нашу думку, як експертів з багаторічним досвідом роботи у сфері подарунків, то ми практично в голос крикнемо, що ігри – одна з найприкольніших ідей на подарунок. По-перше, це весело, по-друге, ігри розвивають мозок, а по-третє, завдяки іграм можна зібрати чудову компанію друзів для веселого проведення часу.
 
Отже, у нас у магазині ігри діляться на кілька підкатегорій: для активного відпочинку, для тренування розуму та для веселощів.
Ігри для активного відпочинку До таких ігор належить настільний футбол, призначений для двох чи чотирьох гравців. Адреналін, азарт та веселощі гарантовані. Час летить непомітно і протягом усіх годин буде чути сміх. А коли гра закінчиться, ви і ваші друзі з нетерпінням чекатимуть на наступну зустріч.
 
Ігри для тренування розуму. Звичайно, до таких ігор належать шахи, шашки, нарди або ціла колекція головоломок. Подібні ігри дозволяють активізувати логічні ланцюжки в нашому мозку, що, без сумніву, призводить до розвитку та психологічного задоволення після успішного досягнення поставленого завдання.
Ігри для веселого проведення часу. По суті, будь-яка гра - це спосіб весело провести час, але наприклад гри типу «Бінго», для випивки, подарує хвилі сміху, коли баран, що крутить, буде раз за разом вказувати хто з компанії вип'є чергову чарку. До цієї категорії відноситься і гра «РУЛЕТКА» і безліч інших веселих ідей.
 
Само собою, що ігри можуть бути чудовим подарунком на новий рік, на день народження або взагалі як презент до будь-якого свята. І що найдивовижніше, що ігри підходять будь-якій віковій групі людей, незалежно від статі та переваг.
Деякі з ігор виготовлені вручну з благородних матеріалів, що дозволять їх використовувати не лише як джерело для розваги, а й для прикраси внутрішнього простору будинку, офісу чи кабінету.
 
Загалом, якщо вас зацікавила гра, то ви завжди можете поставити нам питання, і ми допоможемо з вибором або розповімо про особливості даного товару. Само собою, що є доставка і, звичайно ж, ви можете почитати відгуки про інтернет магазин Ух Ти в інтернеті, після яких у вас не залишиться сумнівів про співпрацю.
 
Тож вам потрібна гра на подарунок? Ми готові вас здивувати асортиментом, якістю, ціною та настроєм! Так, так, саме настроєм, тому що ми знаємо наші товари, кожен з яких чудове джерело позитивної енергії.
 
 З повагою, команда Мега порталу подарунків Ух Ти!