Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Подарунки на День Святого Миколая

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Шкіряний рюкзак OLSEN онікс
5 490 грн
Подушка яка світиться ЛУНТИК
649 грн
Органайзер софт-бук 9.0 КОРАЛЛ (нат.кожа)
1 700 грн
Метелик Українська вишивка ТРАДИЦІЙНА
399 грн
Термос RANGER Expert 0.75 l.
899 грн
Набір подарунковий НОВОРІЧНИЙ 2024
499 грн
Магнитный Пазл ВЫСОКИЙ ЗАМОК. Львов
89 грн
Жіноча сумка MANDY caramel
3 690 грн
Рюкзак міні Жіночий шкіряний KYLIE red
4 200 грн
Подарочный набор для Мужчин MARCELLO
359 грн
Тапочки-зверюшки БОЖЬЯ КОРОВКА детские
349 грн
Зеркальце Гороскоп ВОДОЛЕЙ
699 грн
Плед із мікрофібри для Двох BEIGE
1 700 грн
Механический 3D Пазл ПЕГАС
1 349 грн
Термокухоль LOVE is... Ukraine
550 грн
Подарунковий набір IRISH cream COFFEE
1 149 грн
Виниловые часы ЗВЕЗДНЫЕ ВОЙНЫ
399 грн
Портмоне-купюрник 8.0 тиффани
689 грн
Подсвечник АНГЕЛ Времена Года
1 759 грн
Незвичайний МЕД Свіжа м'ята
54 грн
Умная футболка РАДУГА
349 грн
Чашка с надписью LINUX
99 грн
Термокухоль UKRAINE
550 грн
М'яка подушка-іграшка ВЕДМЕДИК 45 см.
520 грн
Софт-бук кожаный 2.0 ГРАФИТ
999 грн
Подушка яка світиться BEYBLADE
649 грн
Цукерки з приколу ДЛЯ ЩАСТЯ
189 грн
М'яка іграшка. Набір для в'язання КРОЛІК Річард
599 грн
Шнурки, що світяться DISCO red
269 грн
Шоколад з побажаннями ВСІ ГРОШІ СВІТУ
120 грн
Подарунки на день Святого Миколая
 
Святкування дня Святого Миколая останніми роками набирає все більше обертів. А вся річ у тому, що відбувається повернення до культури, а також вивчається національна та релігійна спадщина. І у багатьох саме Святий Миколай асоціюється із європейським Санта Клаусом. Саме в цей день, прийнято вранці під подушкою знаходити подарунки, нібито залишені святим, що приходили вночі. І не важливо, правда це чи підтримка казкового настрою, головне, що в результаті в будинках з'являються посмішки і витає святкова атмосфера.
 
Що подарувати на день Святого Миколая?
 
Звичайно ж, дарувати можна все, що ви вважаєте за потрібне. Але цей день вже досить пронизаний святковим настроєм, так що можна сміливо дарувати щось просте, але пам'ятне. Те, що зможе нагадувати людині про цей приголомшливий день, коли до нього вночі «приходив» Святий Миколай.
 
Для того, щоб у вас «не хворіла» голова, що подарувати цього дня, ми створили спеціальний каталог, де розмістили подарунки, які на нашу думку ідеально підходять до цього свята.
 
Ось лише деякі з позицій, які можуть вас зацікавити:
 
Соляні лампи, а також настінні бра незвичайної форми та кольорів. Цей варіант подарунків вважається одним з найбільш затребуваних, оскільки користуючись освітлювальними приладами щодня, людина, яка отримала такий подарунок, буде щодня згадувати про дарувальника.
Чашки та кухлі, на поверхню яких можна нанести будь-який візерунок або напис. Хоча ми вже підготували для вас і написи та малюнки, які, можливо, вас зацікавлять.
Ігри, іграшки та солодкі набори, до яких також входять м'які іграшки.
Стильні аксесуари: сумки, портмоне, гаманці, рюкзаки, які не тільки функціональні у повсякденному житті, але й сприяють підвищенню внутрішньої впевненості.
Стильні та оригінальні предмети декору, від картин, написаних відомими художниками, до годинників та ікон ручної роботи.
Привчати до відчуття очікування дива потрібно з дитинства. Зрозуміло, що подарункам раді всі вікові категорії, але саме для дітей цей день буде нагадуванням про приголомшливе дитинство.
 
Звичайно ж, у нас ви знайдете безліч подарунків для діток, так що якщо ви готуєтеся до зустрічі дня Святого Миколая, то ви потрапили за адресою, тому що у нас є все, що необхідно для святкування.
 
Отже, заходьте в каталог подарунки до дня святого Миколая, вибирайте те, що сподобалося вам або підійде дорогій людині, оформляйте замовлення і чекайте, коли він приїде прямо за вказаною адресою. Так, у нас працює доставка по всій Україні. А якщо залишилися питання, чи потрібна допомога вибору подарунка, то ми до ваших послуг. Команда інтернет магазину подарунків Ух Ти - це веселі хлопці з прекрасним почуттям гумору і величезним бажанням зробити ваше свято таким, що по-справжньому запам'ятовується.
 
Тож не знаєте, що подарувати на день святого Миколая? Тоді наші каталоги до ваших послуг.