Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

1 вересня

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Цукерки з приколу УЗБАГОЇН
189 грн
Букет з цукерок ОЛІВЕЦЬ
399 грн
Закладка для книг ЛАМПА
229 грн
Держатели и упоры для книг НЕБОСКРЕБЫ
649 грн
Городской рюкзак STYLE White
799 грн
Точилка для карандашей БЕЛКА
499 грн
Плед с рукавами Детский SPIDER MAN
900 грн
Виниловые часы 'Время мечтать'
399 грн
Оригінальний Флораріум-сад РІВ'ЄРА в МІНІАТЮРІ
2 000 грн
Браслет Lindenmann ВЕРБЕНА
1 749 грн
Держатели и упоры для книг ЧАРЛИ ЧАПЛИН
649 грн
Плед с рукавами Детский ФУТБОЛ
900 грн
Наручные часы с БРЕНДИРОВАНИЕМ
1 750 грн
Букет з цукерок ЖІНОЧЕ СВЯТО
299 грн
Городской рюкзак STYLE Pink
799 грн
Держатели и упоры для книг ПЕРО
399 грн
Статуетка по Приколу ВЧИТЕЛЬ
4 100 грн
Блокнот MiniNotes со стикерами ПЕЧАТНАЯ МАШИНКА
89 грн
Флешка деревянная PENDANT
399 грн
Софт-бук Кожаный ЛАВЕРНА
699 грн
Держатели и упоры для книг КОТ
599 грн
Оригинальный степлер ПРИЩЕПКА
449 грн
Елітна Українська книга ЛІСОВА ПІСНЯ Л.Українка
14 000 грн
Тримачі та упори для книг УКРАЇНА
799 грн
Букет із цукерок ДЕНДІ
349 грн
Ежедневник кожаный ПЛАНЕР
2 400 грн
Шоколад органический HAMMER Фисташка
169 грн
Чашка для нанесения изображения БЕЛАЯ
99 грн
Механический 3D Пазл ТАУЭРСКИЙ МОСТ S
649 грн
Копилка СОВА. Чаепитие
799 грн
Подарунки до Нового навчального року
 
Школа – найважливіший етап у житті. Тут ми вперше закохуємось, заводимо друзів і, звичайно ж, отримуємо знання. Але у багатьох дітей зі школою пов'язані не дуже позитивні враження, особливо після того, як протягом усього літа нічого не робив, засмагав, купався та об'їдався фруктами. Але можна виправити ситуацію, купивши подарунок до 1 вересня в інтернет-магазині "Ух Ти" і зробити так, щоб цей день асоціювався з радістю!
 
Подарунки до школи
 
Здавалося б, купуй будь-який подарунок і назви його подарунок до школи, але ми знаємо, що цього мало. Ця категорія презентів має пахнути теплою восени, а взявши до рук, ви повинні відчути, як починається нова епоха у житті вашої дитини. Так, так, саме так ми відчуваємо наш каталог, де зібрані чудові варіанти для подарунка до цього знаменного дня. І готові довести вам це наділ.
 
Кожен виріб, нудьгує за вашою дитиною, хоче стати йому другом і супутником у житті. Візьмемо, наприклад, рюкзаки. Ми не будемо довго розповідати про якість матеріалу, про місткість, про блискавки, що м'яко ковзають, про комфорт при транспортуванні, про десятки кишень і відділень. Наші рюкзаки вселяють впевненість у дитину, дають зрозуміти, що все їй під силу і будуть завжди поруч, доки вона сидить на уроці та слухає «грізну» вчительку.
 
А набори олівців? Це не кольорові предметики для розмальовок. Це олівці з великої літери «К», завдяки яким дитина бачить і робить світ яскравішим, а також отримує особливу олівцеву енергію, народжену великими художниками протягом тисячоліть.
 
А ось утримувачі для книгЗдавалося б, такий просто предмет, а дозволяє книгам затишно стояти на полиці, привносить в інтер'єр солідність та стиль, а оригінальна форма та матеріали обов'язково привернуть увагу будь-кого, хто хоч мельком гляне на них.
 
Звичайно ж, у нас є і оригінальні закладки для книг, і солодкі букети з цукерок, щоб 1 вересня запам'ятався, і навіть дитячі пледи з рукавами, в яких дитині буде комфортно вивчати уроки холодними осінніми вечорами. Подарунків багато, вистачить на всіх і кожен із них уже обирає собі господаря. Так, так, ви думаєте це ви шукаєте подарунок? Ні, це вони вибирають собі добрих і добрих власників.
 
Про що ми? Ось бачите, як на нас діють наші товари? А тепер уявіть, який вплив вони вплинуть на вашу дитину? Він стане слухняним, добрим, розумним, поступливим, навчатиметься лише на 12 балів і завжди вимиє після себе посуд, підлогу та винесе сміття. Не вірите? Тоді вибирайте подарунок, прочитайте йому цю статтю і вже сьогодні у вашому домі назавжди оселиться удача.
 
Мега портал подарунків та сувенірів Ух Ти завжди готовий надати оригінальні, незвичайні подарунки для будь-якого свята. Все що вам потрібно – це стати нашим другом і постійним покупцем, а ми подбаємо про те, щоб разом з подарунком в упаковку поклали удачу, щастя, успіх і благополуччя.
 
Гарного вам настрою. Команда ресурсу Ух Ти.