Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Подарунки до Ювілею

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Пивная Карта УКРАИНЫ big настольная
899 грн
Фигурка ОРЕЛ
949 грн
Карта Світу на стіну ДЖЕЙМС КУК
3 990 грн
Портмоне 4.1 ШОКОЛАД
700 грн
Щоденник шкіряний АРХАНГЕЛ МИХАЙЛО
3 600 грн
Часы оригинальные настенные ВЕЧНОСТЬ
1 990 грн
Чоловічий гаманець на кнопці The WANDERER
1 100 грн
Ежедневник кожаный СОВА
2 400 грн
Ікона дерев'яна БОГОРОДИЦЯ. Скорботних радість
1 549 грн
Шампура в наборі ДИКИЙ КАБАН з вилкою в сагайдаку
2 900 грн
Подарочная упаковка MERRY CRISTMAS
30 грн
Набір самурайських мечів КАТАНА
5 000 грн
Колекційна книга ДУМКИ, АФОРИЗМИ ТА ЖАРТИ ВІДОМИХ ЧОЛОВІКІВ
6 300 грн
Сумка шкіряна Месенджер BEXHILL
1 990 грн
Кошелек на клапане ОЛЕНЬ В ОЧКАХ
399 грн
Сумочка жіноча зі шкіри Пітона АДРІА
11 700 грн
Рюкзак шкіряний BRIT black
5 970 грн
Метелик дерев'яний SLICES blue
399 грн
Жіноча сумочка Croissant BEIGE
3 990 грн
Прикольна фігурка БАСКЕТБОЛІСТ кидок
699 грн
Тарелка коллекционная фарфоровая CHICKADEE
690 грн
Игра в наборе для выпивки РУЛЕТКА
400 грн
Фігурка СЛОН ВІТАЄ
1 790 грн
Зеркальце БАБОЧКО золото
499 грн
Шкатулка для часов OSCAR
550 грн
Кард - кейс 7.0 КОРАЛ з ПІР'ЯМИ
549 грн
Статуетка ЧАРІВНА ЛІРА
2 700 грн
Зажигалка Zippo КОСТИ
849 грн
Футболка НЕЗЛАМНІ УКРАЇНЦІ
689 грн
Чайная пара ПОДСОЛНУХ
649 грн
Унікальні пам'ятні подарунки для ювілярів
 
Будь-яке свято – це привід зібратися душевною компанією та подарувати одне одному незабутні емоції. Але існують урочистіші дні, які викликають не просто радість, а й трепетне хвилювання у кожного, хто має до цього відношення. Йдеться про ювілеї, як символ певного життєвого досягнення і ми розповімо вам, які подарунки найкраще дарувати ювілярам.
 
Що таке ювілей?
 
Цей день, як правило, пов'язаний із певною круглою датою. Це може бути ювілей весілля, ювілей компанії чи ювілей окремої особи. В основному «зона ювілеїв» починається приблизно з позначки 50 років, але це швидше пов'язано з тим, що людина вже пройшла пристойний життєвий шлях і кожна подібна дата викликає все більшу повагу. Хоча ювілеєм може бути і досягнення 10-річного віку вашої дитини, так що це швидше питання відносне. Головне добре підготуватися до цього дня та відзначати, відзначати, відзначати його якомога яскравіше!
 
Але повернемось до ювілярів, яким виповнилося 50, 60, 70 років. Від цих цифр у деяких може навіть голова піти кругом, але ми рекомендуємо тримати себе в руках і перейти до вибору подарунка.
 
Як вибрати подарунок ювіляру?
 
Звичайно ж, в першу чергу нам на думку приходить купити якийсь VIP подарунок і більшість із нас буде правим. Але, по суті, подарунок до круглої дати – це символічність, наскільки ви поважаєте ювіляра. А це означає, що справа зовсім не в «крутості» подарунка, а скоріше в його значущості.
 
Само собою, в цьому каталозі є десятки відмінних варіантів для подарунка і ми лише побіжно розповімо про два-три, але в цілому вам буде зрозуміло, як вибирати і на що звернути увагу.
 
Флораріум. Стильний і дуже красивий подарунок, що є скляною колбою, всередині якої розміщений мікросвіт з живих рослин. Щоразу, підходячи до флораріуму, який впишеться в будь-який інтер'єр, будь то офісний кабінет або квартира, власник почуватиметься творцем всесвіту.
 
Колекційна книга Омар Хайям та перські поети. Приголомшливий подарунок директору, якого він точно буде в захваті. Книга прикрасить будь-яку полицю, будь-якої бібліотеки та подарує масу емоцій, від прочитання рядків, написаних дуже давно.
 
Звичайно ж, ювілярам сподобаються і практичні подарунки, такі як органайзери, ручки, шкіряні сумки і навіть чашки з пам'ятним написом на поверхні. Чи може ваш ювіляр цінує смачні алкогольні напої? Тоді набір із кількох чарок, виготовлених вручну в шкіряній упаковці, обов'язково викличуть ефект «Вау!».
 
Загалом ми впевнені, що ви зрозуміли, як вибрати подарунок на ювілей. Подумайте який слід у вашому житті залишив ювіляр, а потім уявіть, що викличе у нього хороші емоції, коли подарунок буде в нього в руках. Це і буде найкращим подарунком.
 
Хороших вам свят та частих ювілеїв! Чи буде потрібна порада? Звертайтесь! Потрібен подарунок? Підберемо! Потрібна доставка? Організуємо!
 
Мега портал подарунків Ух Ти – ми продаємо «вишеньки на торті» до ваших свят!