Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

8 березня

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Подушка яка світиться ЗІРКА
649 грн
Цвяхи Pinart 3D XL скульптор
300 грн
Скринька фарфорова БРАТКИ
500 грн
Шоколад органический HAMMER Дыня
159 грн
Подарунковий набір СЕРЦЕВИЙ
1 680 грн
Мідна турка ручної роботи ТРОЯНДИ КОХАННЯ
990 грн
Годинник настільний СОВИ
1 000 грн
Презент набор LONDON
3 200 грн
Мідна турка ручної роботи БАГРЯНІ ВІТРИЛА
990 грн
Букет з цукерок НІЖНІСТЬ
849 грн
Чайная пара САЛЬПИГЛОСИС
749 грн
Косметичка (нат.шкіра) 3.1 МАРСІЯ
1 349 грн
Гаманець-портмоне 7.0 ТІФФАНІ
1 500 грн
Подарунковий набір ВЕСНЯНИЙ БРИЗ
1 049 грн
Свеча парфюмированная БАЗИЛИК и МАНДАРИН
439 грн
Букет із цукерок РОМАШКИ для НАТАШКИ
699 грн
Флораріум БУДИНОК в СЕЛІ
1 400 грн
Картина авторська ІНОПЛАНЕТНИЙ НАТЮРМОРТ худ. А.Аміт
8 330 грн
Мило ручної роботи в наборі КОХАННЯ від СЕРЦЯ
259 грн
Незвичайний МЕД Чебрець
54 грн
Зеркальце Гороскоп РАК
699 грн
Картина авторська КВІТУЧА ВЕСНА худ. М.Пастушенко
20 000 грн
Косметичка (нат.шкіра) 5.0 ПІННА
1 300 грн
Букет із цукерок ФЛОРАНС
449 грн
Букет з цукерок МУЛЕН РУЖ
499 грн
Шкіряна сумка жіноча ДІЛОВА бордова
5 970 грн
Женский набор Аксессуаров КАНКУН
1 790 грн
Софт-бук Кожаный КАЛЛИСТО
699 грн
Картина дерев'яна ГОЛУБИ
3 100 грн
Сумочка жіноча зі шкіри Пітона ІНАРА
14 700 грн
Подарунки для Улюблених жінок
 
Ну, хто ж не любить міжнародний жіночий день, який у всьому світі святкують 8 березня? Це не лише святковий день, а й незрима риса, яка каже, що ось вона, весна прийшла! Давай зима, до побачення! У цей день жінки прекрасні і гідні найбільшої уваги. Ну а чоловіки поголені, напрасовані, стримані та дуже господарські. Вони знають, що цього дня потрібно мовчати «в ганчірочку», виконувати всі бажання жінок, бігти за квітами та, звичайно ж, обирати подарунки до 8 березня! А де найкращі подарунки? Само собою там, де зараз читаєте ці слова!
 
Як підібрати подарунок до 8 березня
 
Чоловіки, хлопці, хлопчики, дідусі, папики, тати, брати та друзі, вам зовсім не потрібно напружувати розум, оскільки наш інтернет-магазин про вас подбав. Ми зробили добірку тих самих подарунків, які підійдуть вашим милим дамам, незалежно від віку та уподобань. Але все одно, уважно подивіться на них, і відчуйте яке з них, відгукується ваше серце. Адже хто як не найкраще знаєте ту, якій подарунок призначений?
 
Асортимент магазину Ух Ти для милих дам
 
З чого почати? Та з того, що кожен із презентів у цьому каталозі суцільна милота і диво. Яскраві, стильні, привабливі, їх хочеться брати до рук і ніколи не відпускати. Жінки будуть у захваті, особливо якщо ви подаруєте не лише подарунок, а й оберете букети з цукерок!
 
А тепер до конкретики! Ось вам коротка вибірка того, що можете вибрати.
 
Подушка, що світиться у темний час доби. З таким подарунком вашій дамі не буде страшно темної ночі, адже у неї під вушком м'який «світильник», що нагадує про світло вашого кохання. З такою подушкою не тільки комфортно спати, а й тинятися в темряві по квартирі або навіть на вулиці.
 
А як вам чашка хамелеон? Здавалося б, звичайна кераміка, але варто налити в неї чай чи каву, як під впливом температури змінюється її колір і на поверхні з'являється символ кохання – серце.
 
Ну а якщо подаруйте флораріум, то будьте готові, що ваша дама буде в повному захваті! Крутий подарунок, який потрібно тільки поливати, а у відповідь він подарує затишок навіть суворо обставленому інтер'єру.
 
Звичайно ж, щоб описати кожен з оригінальних і незвичайних подарунків, знадобляться довгі місяці, тому ми просто залишаємо вас наодинці з нашим каталогом, щоб ви змогли насолодитися баченням, вибором і покупкою.
 
Шкіряні сумки, інтер'єрні дзеркала, пледи з рукавами та приголомшливі чайні набори з елітної порцеляни. Ми постійно працюємо над тим, щоб каталог завжди був заповнений, в чому ви можете переконатися самостійно.
 
Скажімо, по секрету, що ці подарунки підходять не лише до 8 березня, а й до нового року, і навіть на день усіх закоханих. Суть у тому, що вони ідеальні для милих жінок, так що додавайте каталог у свої закладки і вам більше ніколи не доведеться думати над тим, що подарувати дорогим вашому серцю дамам.
 
Ну що? Будемо товаришувати? Колектив мега порталу подарунків Ух Ти радий кожному з вас і готовий надати допомогу у виборі будь-якого подарунка, а також дати консультацію про матеріал, вартість та умови доставки!