Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

1 жовтня День Чоловіків

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Кард - кейс 7.0 КОРАЛ з ПІР'ЯМИ
549 грн
Бар настільний РИБАЛКА
1 700 грн
Підтяжки Lindenman IZIDOR
1 890 грн
Чоловічі шкіряні сумки ВІЛАНД
5 520 грн
Шахи авторські НАПОЛЕОН
7 700 грн
Портмоне 4.2 ГРАФИТ КЛУБНИКА
849 грн
Настільна гра Аерохокей NORTON
4 500 грн
Прикольна фігурка СПОРТСМЕН. Регбіст
900 грн
Мультитул Victorinox SwissTool 27 в 1
8 990 грн
Внешний аккумулятор Деревянный MAPLE
1 279 грн
Футболка Парная SUPERMAN. SUPERGIRL
949 грн
Чашка-хамелеон Заправка
249 грн
Брелок открывалка АЙДЖ
229 грн
Мужская эссенция с натуральными феромонами 'Strong men'
990 грн
Набір BOSS CRYSTAL Тризуб, золото, срібло
6 950 грн
Букет із фруктів ГАВАЙЇ
2 100 грн
Келих для пива Олов'яний STRAUBING
1 150 грн
Підтяжки Lindenmann GOTTARD
1 890 грн
Картина-часы ГОРОД 2
499 грн
Оловянное настенное панно Альбрехт Дюрер ДАМА и ЛАНДСКНЕХТ
790 грн
Ручка кулькова PIERRE CARDIN Afilar
750 грн
Шампура в наборі ЛЕВ з ножем у кейсі
4 800 грн
Ніж ВЕДМІДЬ
1 900 грн
Бар настільний ЩУКА
1 500 грн
Мужской набор Аксессуаров СИНГАПУР
1 700 грн
Портмоне на клапане ЛИСТЬЯ
399 грн
Подарочная упаковка LOVE
30 грн
Чарки бронзові в наборі РИБАЛКА на ЩУКУ
3 100 грн
Запальничка STAR Elizabet
150 грн
Набор для бара Philippi SKYSCRAPER
8 650 грн
Подарунки та сувеніри на Чоловіче свято
 
Виявляється, у чоловіків є безліч свят, на кожне з яких вони готові отримувати оригінальні подарунки і чекають на неповторні сюрпризи. Але є одна з найголовніших урочистостей, від якої у чоловіків з'являється почуття гордості і йдеться про день захисника України, який відзначають 1 жовтня. Так що якщо ви дійсно цінуєте свого чоловіка, то скоріше гортайте один із найкрутіших каталогів, де ви обов'язково підберете гостинець, сувенір та незабутній подарунок чоловікові.
 
Подарунок, що викликає мурашки на шкірі
 
Отже, що любить ваш захисник? Аксесуари? Шкіряні гаманці та органайзери – ідеальний вибір! Наші гаманці заряджені на успіх і притягують гроші як магніт.
 
А як вам такий дар як крутий шкіряний ремінь? Це вже крутіше набридлих шкарпеток, погодьтеся. Ремінь відмінно тримає джинси, тягне живіт і взагалі дозволяє почуватися як справжній мачо.
 
Ну, а як оминути такий оригінальний подаруночок як пивний келих? Ні, ми не говоримо про скляні класичні «нольп'ятки», ми пропонуємо екстравагантні вироби з олова! Поверхня має карбування, приємно холодить шкіру рук і виглядає так, ніби вам його передав у спадок пра-пра-прадідусь король Англії.
 
І це лише початок! Ми давно вже не ведемо статистику кількості зібраних подарунків, знаємо тільки, що каталоги йдуть у нескінченність. Але для зручності ми розсортували все за колекціями.
 
Так, дівчата, у нас є десь розгулятися і підібрати подарунок колезі по роботі. Ось вам і каміння для віскі, а мило ручної роботи стилізоване під зброю. Картини, моделі кораблів, унікальні настільні ігри ручної роботи та багато іншого, що викликає ефект «Вау!».
 
А чого варті фляги для міцних напоїв? Наші фляги не бачить ні металодетектор, ні начальник.
 
Ну і раз ми заговорили про начальників, то може вистачить вам думати який банальний подарунок співробітникам вибрати і чи не краще погортати наші каталоги? Вироби круті, якість – вогонь, а рівень захоплення від отримання презенту сягає такої позначки, що співробітники просять зменшити зарплату!
 
Запевняємо вас, колекція, яку зібрали ми – це десять із десяти за шкалою подарункових виробів у світі! І це ми пишемо без зайвої скромності.
 
Ну що, ви впевнені, що правильно підготувалися до свята справжніх хлопців? Ні? Тоді ми запрошуємо всіх отримати прописку в нашому інтернет-магазині за спрощеною схемою та стати членом нашої родини!
 

1 жовтня Свято чоловіків

Українські чоловіки святкують своє головне свято 1 жовтня. Саме цей день відзначений у календарі, як державне свято, приурочене до святкування Дня захисника України. Але на цьому торжество не закінчується! 1 жовтня - це ще й дуже важливий релігійний день, коли святкується свято Покрови і день українського козацтва! Розкішно? Ще б! Готуйте фантазію і гаманці, адже ви відправляєтеся туди, де зібрані кращі чоловічі подарунки.

Раз мова йде про українського захисника, то і подарунки повинні бути українськими! Будь-який з обраних презентів додає +10 до патріотизму, так що якщо ви виховуєте маленького козака, то наш портал вітає вас! Ну, а якщо ви підшукуєте сюрприз для зрілого чоловіка, то тільки подивіться, що ми зібрали для вас!

Футболки з патріотичними написами!

Фляги для міцних напоїв, привезених з Карпат.

Круті чашки, на яких можна нанести напис «Мій захисник», «Справжній Українець», «Наш тато - козак!» та інші написи, які відображають суть вашого чоловіка.

Круті набори мисливця, що включають ніж і шість чарок в подарунковій упаковці. Ви здивуєтеся, як затремтять ручки від радості у вашого чоловіка, коли він побачить таке.

І, звичайно ж, незвичайні пивні келихи, оригінальні підтяжки, забавні мякі пледи, наручні годинники і екстравагантні предмети декору. Все що ми перерахували, становить лише одну тисячну того, що зібрано і розсортовані по каталогам Ух-ти.

Підбір подарунка, повинен здійснюватися серцем. Ваш чоловік брутальний і суворий? Запальнички, ножі і пивні келихи вам на допомогу. Ви підшукуєте гостинець для хлопчика? Солодкі набори, зїдені поруч з прапором, виховають дух українського захисника не гірше ніж сотня віджимань в армії.

Велика частина подарунків - це унікальні вироби, які більше не продаються ніде, так як ми поважаємо слово ексклюзивність. І незважаючи на іронічний тон подачі цієї пропозиції, ми з повагою ставимось до кожного, хто захищає нашу Україну. Отже, шукайте подарунки захисникам? Ви потрапили куди потрібно! Звертайтеся, питайте, ми обовязково вам допоможемо! Вироби зі шкіри, кераміки, дорогоцінних металів і дерева. Це те, що ми любимо, так як тільки ці матеріали, яких торкалася рука майстра, здатні передати дух подарунка і підкреслити, наскільки важливий для вас чоловік-захисник.

З наступаючим святом 1 жовтня!