Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Приколу

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Бар настільний ЩУКА
1 500 грн
Мило ручної роботи в наборі ЗАХИСНИКУ
299 грн
Шкарпетки в Консерві КОХАЙТЕСЬ ЧОРНОБРОВІ
199 грн
Блокнот MiniNotes со стикерами КОТИКИ
89 грн
Пивная Карта ЕВРОПА настольная
669 грн
Статуетка техно-арт Велосипедист
1 100 грн
Скретч-постер MY Poster CINEMA edition 20 century UKR/ENG
550 грн
Чашка для Мужчин WORLD of TANKS
99 грн
Парасолька складана FARE камуфляж
1 525 грн
Цукерки з приколу ДЛЯ ЩАСТЯ
189 грн
Авторская чашка ДОМ, там, где есть твой КОТ
99 грн
Письменный набор тележка ГОЛЬФ
429 грн
Затискач-гаманець для купюр 1.0 CARBON black
649 грн
Открытка для денег 'С Днём свадьбы'
5 грн
Шоколадка з передбаченням BLACK TRUFFLE
15 грн
Головоломка деревянная №08
149 грн
Чашка с надписью Я ТУТ ГЛАВНЫЙ
99 грн
Бар настільний КІНЬ
2 500 грн
Парні чашки РАЗОМ з ЛЮБОВ'Ю
259 грн
Статуэтка ТАТУ-МАСТЕР
3 390 грн
Свічник НОВОРІЧНИЙ ПОШТАР
1 125 грн
Набір чашок ВУСА
339 грн
Фляга оригінальна СПРАВЖНІЙ ЧОЛОВІК
499 грн
Ремінь АВОКАДО
499 грн
Прикольна фігурка КОНДИТЕР
749 грн
Пепельница керамическая ПОЛИЦЕЙСКИЙ
559 грн
Прикольна фігурка ВІКІНГ на ПОСТУ
499 грн
Оригинальный степлер ПРИЩЕПКА
449 грн
Цукерки з приколу Я БУЛА НЕ ПРАВА
189 грн
Подсвечник ЗОЛОТАЯ РЫБКА
2 290 грн
Гуморні подарунки та сувеніри
 
Купити Прикольні подарунки до свят та ювілеїв
 
Подарунки грають не останню роль людських взаєминах. За допомогою презенту кожен висловлює здатність ділитися з іншою людиною тим, що має, не вимагаючи нічого. Гостинці, які даруються на свята або просто без приводу, висловлюють почуття чи турботу людини. Як показує практика, незалежно від того, яке підношення чи наскільки велика його ціна, він завжди викликає лише позитивні емоції. Але щоб йому виявитися найкращим, він має бути корисним, бажаним чи веселим сувеніром. Дізнатися про те, що бажає отримати в дар інша людина не завжди коректно і найчастіше складно вирішити, яка річ для неї буде корисною, тому безпрограшний варіант – це веселі подарунки. Купити прикольні подарунки у Києві з доставкою ви можете на цій сторінці нашого сайту
 
Як вибрати?
 
Прикол у подарунок вигідно купувати, тому що вони завжди викликають підвищений настрій, що особливо важливо, якщо даруються на свято, а не просто так. На практиці купити сюрпризи приколи не так і легко, яким почуттям гумору володіє людина, для якої потрібно їх придбати і ще бажано, щоб подібні презенти мали деякі особливості:
 
незвичайністю;
здатністю знімати стрес;
корисністю;
романтичністю;
святковістю;
традиційністю;
показувати явний знак уваги.
Наш інтернет магазин прикольних презентів пропонує безліч варіантів виробів, здатних порадувати ваших близьких, ви можете вибрати:
 
Найбанальніше рішення можна знайти у звичайній чашці чи кружці з прикольною картинкою, так як вона щодня підніматиме настрій під час чаювання, заряджаючи її власника зарядом гарного настрою на весь день.
Для людей з особливим почуттям гумору можна знайти різноманітні довідки чи грамоти, що підтверджують їх високі здібності та урочисто нагородити у присутності всіх гостей. Такі подарунки-приколи мають не високу вартість, а позитивних емоцій від них буде достатньо, щоб зафіксувати в пам'яті свято на довгі роки.
Більш дорогі веселі гостинці можна знайти у вигляді кумедних виробів або різноманітних фігурок з цінних порід дерева або порцеляни, які добре підійдуть для серйозних людей, які поважають гумор і цінують практичність і раціональність, оскільки подібні вироби можна використовувати для декорування приміщення.
 
Де купити прикольні сувеніри у Києві?
 
Наш інтернет магазин веселих подарунків Ух Ти розташований у Києві та пропонує недорого купити різні смішні подарунки на Новий рік та для будь-яких свят та приводів. Наші пропозиції представлені широким асортиментом виробів від найпростіших і найдешевших подарунків до унікальних виробів з дорогих матеріалів. Наш магазин подарунків-приколів гарантує якість та можливість повернення придбаного товару, а також доставку по всій Україні.