Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Дівчині

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Кошелек 2.1 КЛУБНИКА
799 грн
Софт-бук 4.0 ВИНОГРАД
1 049 грн
Скретч-картка України MY MAP UKRAINE EDITION
499 грн
Картина Оригінальна ЛЮБОВ - це Ти і Я
15 300 грн
Термокухоль PANDA
550 грн
Кожаный Браслет ЛЕНТА коньяк
299 грн
Держатели и упоры для книг ЯПОНИЯ
649 грн
Аромадиффузор ТАЙСКИЙ ЛЕМОНГРАСС
459 грн
Шкатулка для часов и украшений FREDDIE carbon
1 500 грн
Фартух ДІВЧИНА В КОРСЕТІ
389 грн
Скретч-карта СВІТУ англійська мова
349 грн
Карта Світу декоративна FACE MAP
1 290 грн
Чашка с надписью 'Loves cats'
99 грн
Подсвечник СОВА в УЗОРАХ
449 грн
Бохо-сумка НІЧНЕ НЕБО з мандалою
2 990 грн
Портативний Power Bank СЛОН
1 200 грн
Незвичайний мед Кориця і Ваніль
54 грн
Подушка яка світиться З 8 БЕРЕЗНЯ
649 грн
Шоколад органический HAMMER Клюква
159 грн
Статуетка техно-арт ЛЮБОВНИКИ у ПАРКУ
1 100 грн
Парасолька тростина BLUNT Classic 2.0 Mint
3 450 грн
Ваза ПЛАТЬЕ
1 510 грн
Іграшка м'яка РОЖЕВА ПАНТЕРА
749 грн
Картина авторська ВІДЛУННЯ ВЕЧОРА худ. І.Бондар
6 000 грн
Подсвечник РУСАЛКА
1 215 грн
Сумка жіноча (нат.шкіра) MIDI сапфір
4 830 грн
Футболка Жіноча ВИЙДУ ЗАМІЖ за ОЛІГАРХА
589 грн
Открытка НЕВОЗМОЖНО ПЕРЕДАТЬ...
15 грн
Подарунковий набір LADY in RED
1 500 грн
Чарки бронзові в наборі ВДАЛИЙ МИСЛИВЕЦЬ
5 000 грн
Для улюбленої Дівчини подарунки до свят
 
Ну все, чоловіки, діставайте гаманці, їдьте на заробітки в Європу або продавайте органи, але з цього розділу порожніми руками не йдіть. Адже тут зібрана колекція подарунків для найдорожчого на світі. Для тих, без кого немає продовження людського роду і тих, заради яких ми і здійснюємо всі подвиги. Так, йдеться про подарунки для милих дівчат, заради щасливих очей яких ми готові дуже багато на багато.
 
Хоча до чого ці жертви? З нашим асортиментом та досить прийнятними цінами можете залишити органи на місцях. Мало того, ми не просто дали можливість не витрачати всі ваші заощадження, ми постаралися підібрати таку колекцію, кожен екземпляр якої це шанс завоювати руку та серце навіть найпримхливішої красуні.
 
Асортимент магазину Ух Ти
 
Ну, що готові? Вже чути шелест купюр! На старт, увага, за покупками!
 
У нас є все, що необхідно до будь-якого свята, а також для вручення подарунка без приводу. У каталозі є все від дзеркальця та оригінального флораріума, до незвичайних блокнотів та столиків для ноутбука.
 
Ми спеціально не робили певного акценту на сегмент подарунків, тому що вважаємо, що кожна дівчина унікальна, і тільки ви зможете підібрати те, що підходить вашій обраниці. Рамки для фотографій, ароматичні свічки, солодкі набори, панно, кухлі та настінні годинники.
 
Не поспішайте із вибором, подарунків вистачить на всіх. Зробіть вдих, видих, закрийте очі і уявіть вашу даму в той момент, коли її внутрішній світ розкривається найкраще. Ні, ми не про той, коли вона вас пиляє за черговий «косяк», а про те, коли вона дивиться з ніжністю та любов'ю як ви тверезий, і гладко поголений приносите квіти.
 
Як ви вважаєте, чого не вистачає зараз? Може бути чашки з оригінальним написом «Панда, любить тебе», або теплих тапочок на флісі зі вушками, що звисають? Можливо для ефекту «Вау!», потрібно до квітів прикласти сумочку з натуральної шкіри? Звісно, ​​вони є у нас. Чи ви думаєте, ми не з'їли пару-трійку собак на вивченні тонкої дівочої натури?
 
Подарунки для дівчат – один із наших найулюбленіших розділів, адже від них залежить доля самотніх чоловіків, а відповідно і еволюція людства. І це ми не говоримо про стабілізацію економічної ситуації у країні! Ну, це по ходу ми не туди завернули. Хоча хтось знає! Правильно підібраний подарунок піднімає настрій, дозволить поєднати серця, налагодити стосунки, а все це у результаті благотворно впливає на працездатність. Ого! У результаті наш інтернет магазин рятує державу!
 
Отже, ви готові стати частиною історії та придбати щось, що допоможе вам, нам, їм та 42 000 000 жителям країни? Тоді налітайте! Ми відкриті в режимі 24/7, завжди допоможемо зробити вибір, дамо пораду та обов'язково станемо найкращими друзями.
 
Ласкаво просимо до інтернет магазину подарунків Ух Ти, де завжди є щось, що врятує світ! І нехай ми написали все це дещо пишномовно, але раз ви дочитали до цього рядка, значить нам вдалося торкнутися необхідних струн вашої душі!