Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Татові

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Шашличний набір ЄСАУЛ
4 000 грн
Подарунковий набір ГАРЯЧІ СЕРЦЯ
1 059 грн
Зажигалка ФИШКИ бензиновая
149 грн
Шкарпетки по Приколу ГЕТЬ з УКРАЇНИ...
139 грн
Нарды настольные CREDO
1 349 грн
Бокал для пива ПАПА РЕШАЕТ ВСЕ стекло
299 грн
Шахи ТИТАНИ в дерев'яному футлярі
11 100 грн
Чарки бронзові в наборі МИСЛИВСЬКИЙ ТРОФЕЙ
6 100 грн
Скретч-карта MY MAP BLACK EDITION silver
799 грн
Набір мила ручної роботи Автолюбитель
269 грн
Меч Арістид на дерев'яній підставці
3 300 грн
Портмоне 4.2 ГРАФИТ
849 грн
Гра настільна Більярд/Теніс FENIX 2 в1
22 500 грн
Келих Пінта-вставка КУЛЯ
549 грн
Прикольна фігурка ВІКІНГ із ЩИТОМ
499 грн
Мультирамка ПОДВІЙНЕ ЗОЛОТО на 12 фото
1 400 грн
Зажигалка ПИСТОЛЕТ газовая
199 грн
Обложка для паспорта СТАРИННАЯ КАРТА
159 грн
Метеостанція Technoline ДЕМЕТРА
2 350 грн
Кошелек ЧЕРЕП (нат.кожа)
1 449 грн
Унікальна Ікона ГОСПОДЬ ВСЕДЕРЖИТЕЛЬ (мала)
3 600 грн
Кард - кейс 7.0 ЗЕЛЕНИЙ з ПІР'ЯМ
549 грн
Уникальная икона ТАЙНАЯ ВЕЧЕРЯ (малая)
2 900 грн
Статуетка техно-арт Човен
1 100 грн
Об'ємні блоки для записів УКРАЇНСЬКЕ ЖИТТЯ
84 грн
Обложка для паспорта МОНСТРИК
159 грн
Цукерки з приколу Я БУЛА НЕ ПРАВА
189 грн
Фотоальбом Сімейний Літопис DESCENT (укр)
8 200 грн
Трубка для паління ALLEGRO
1 400 грн
Мужские трусы от WAXX (Франция) 'Russian Roulette'
490 грн
Подарунки для Батька до свят та ювілеїв
 
Є лише кілька найрідніших людей, з якими пов'язані не тільки кровні узи, але і завдяки яким ви взагалі на світ з'явилися! Звичайно, йдеться про батьків, і цей розділ ми присвятимо татові. Саме ця людина закладає фундамент майбутньої особистості, даючи поради, допомагаючи словом і підтримуючи протягом усього життя. Звичайно ж, на подяку за все зроблене ми хочемо віддячити татові, а що може бути краще, ніж стильний, оригінальний та незвичайний подарунок до свята? Згодні, тоді вперед за покупками!
 
Як вибрати Оригінальний подарунок Татові?
 
Батько - це така людина, що навіть якщо ви прийдете з порожніми руками і просто обійміть його або потиснете руку, він буде радий вам від щирого серця. Для нього головне – щоб ви виросли людиною та її гордістю. Така суть батьків.
 
Але погодьтеся, прийти на свято не з порожніми руками, приємніше подвійно. Ми розуміємо, що вибрати подарунок чоловікові досить складно, особливо в умовах величезного асортименту, але для цього ми створили окремий каталог. Тут зібрані подарунки, які ідеально підійдуть тій чи іншій категорії чоловіків, залежно від темпераменту, уподобань та сфери діяльності.
 
Щоб ще більше звузити пошук презенту, просто пригадайте, ким працює батько, чим любить займатися на дозвіллі, чи можливо у нього є захоплення всього життя? Батько любить ігри? Подаруйте йому шахи ручної роботи. Любить риболовлю? Зрозуміло, даруйте снасті або предмети декору, що вказують на його пристрасть. Любить колупатися у двигуні машини? Будь-який автомобільний аксесуар він прийме з вдячністю!
 
Асортимент інтернет магазину подарунків та сувенірів Ух Ти
 
Створюючи каталоги під той чи інший розділ, ми намагаємося дивитися на вироби очима того, кому призначається. Наприклад, розмістивши сюди чоловічий набір, що включає запонки, краватку та хустку, ми відразу ж представили солідного, самодостатнього чоловіка. Або картину із натурального бурштину, яка обов'язково викличе вигук «Вау!».
 
Тут є все, що потрібно, будь то подарунок на новий рік або презент на день народження. Гаманці з натуральної шкіри, пивні колекційні келихи, мультитули для «рукастих» та гобелени ручної роботи для поціновувачів натурального мистецтва.
 
Частина подарунків розрахована на підкреслення певних якостей чоловіка, а частина подарує йому справжні емоції захоплення. Зверніть увагу на джип, який батькові доведеться зібрати самому. Цей конструктор одночасно розважить, у результаті подарувавши предмет декору, що гармонійно вписується в інтер'єр кабінету. Чи професійний фірмовий дартс? Навряд чи ця гра взагалі набридне будь-кому.
 
Що ще додати? Хіба те, що ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу у виборі подарунка. Ми розповімо про матеріали, з яких вони виготовлені, поділимося секретами як вибрати подарунки згідно з психотипом вашого винуватця урочистості, і, звичайно ж, подбаємо про те, щоб ви завжди привітно згадували нас і поверталися знову і знову.
 
Інтернет магазин Ух Ти – ваш настрій на полицях наших каталогів!