Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Сестрі

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Открытка КРАЩА ПОРА для РАДОЩІВ
25 грн
Кошелек-клатч женский ВЛЮБЛЕННЫЕ на ЗАКАТЕ
399 грн
Фруктовница Philippi MONA
3 130 грн
Браслет Женский БАСТЕТ
249 грн
Іграшка м'яка БДЖІЛКА
449 грн
Часы оригинальные настенные РАЙ
1 799 грн
Ваза МАКИ
2 765 грн
Детская посуда из Бамбука СОВА
499 грн
Прикольна фігурка ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ. На дорозі
749 грн
Женский подарочный набор РОЗОВЫЕ БАБОЧКИ серебро
1 199 грн
Внешний аккумулятор Деревянный MAPLE
1 279 грн
Букет із цукерок КАВА-БРЕЙК
649 грн
Маска ВЕНЕЦІАНСЬКА мефістофель
1 100 грн
Шоколад органический HAMMER Манго
159 грн
Ікона дерев'яна НЕВПИННА ДОПОМОГА
649 грн
Ваза магнитная Набор MAGNETIC
1 249 грн
Парасолька FARE Хмари
2 040 грн
Зеркало книжка Le MAQUILLAGE размер М
299 грн
Іграшка м'яка РОЖЕВА ПАНТЕРА
749 грн
Копилка СОВА. Музыкант
799 грн
Шоколад органический HAMMER Фисташка
169 грн
Скретч-карта в античному стилі MY MAP ANTIQUE EDITION
650 грн
М'яка подушка-іграшка СЛОН 55 см
660 грн
Комодик для украшений и косметики ФЕНИКС
1 549 грн
Ваза подвесная ПИРАМИДА
199 грн
Кошелек 2.1 СЕРЫЙ
799 грн
Статуетка підставка СТАРША МЕДСЕСТРА
990 грн
Косметичка несесер (нат.шкіра) 6.0 АФРА
1 300 грн
Авторская чашка ПАНДА с БАБОЧКОЙ
99 грн
Мило ручної роботи в наборі ДІД МОРОЗ 2022
139 грн
Для Сестрички подарунки та сувеніри до свят
 
Ми добре розуміємося на подарунках, і намагаємося зробити так, щоб вибрати необхідний презент не склало труднощів. Для цього ми розробили інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сайту, а також подбали про створення колекцій, які ідеально підходять для кожного окремого свята. Якщо ви знаходитесь в цьому розділі, то ви шукаєте подарунок сестрі, тому що ми не могли не створити окрему категорію для цих чудових представниць жіночої половини населення.
 
Як вибирати подарунок сестричці
 
Дивно, але зрозуміти, що таке сестра і які почуття викликає ця рідна людина, здатна лише та, у кого вона є. Якщо вона старша, вона стає мало не другою матір'ю. Якщо молодша, то про неї хочеться дбати, оберігати та балувати. Якщо сестра однолітка, то цей коктейль під назвою «любов до сестри» складається з бійок і сварок, примирень та нестримних спільних веселощів.
 
Тож сестра – це щось таке, що залишає в серці найяскравіші враження. Само собою, до свят ми намагаємось підібрати подарунок для сестрички та наш інтернет магазин до ваших послуг.
 
Уважно подивіться на представлені товари. Ми впевнені, то вам вже сподобалися кілька штук, але вам потрібно щоб сподобалося сестрі? Спробуйте уявити наскільки їй сподобається подарунок, які емоції викличе, чи підійде їй, а можливо, підкреслить якісь особливості її особистості?
 
Заздалегідь скажемо, що у нас є все, щоб зробити свято незабутнім, починаючи від косметичок та гаманців, закінчуючи стильним одягом та доглядовою косметикою.
 
Флораріуми, тримачі для сумок, термокухлі та настільні ігри. М'які іграшки, колажі з рамок для фотографій та незвичайні, оригінальні солодощі.
 
Детальніше про асортимент
 
Основний упор при складанні наших каталогів ми робимо на якості та оригінальності. Це означає, що ми не маємо банальних подарунків. Навіть якщо йдеться про шкарпетки, то на них обов'язково буде нанесений напис типу «Королева балу», а якщо ви шукайте пазли, то ми готові запропонувати незвичайні головоломки, виготовлені з натуральних порід деревини. А як вам подушки, що світяться у темряві? А мило ручної роботи? А оригінальні статуетки, картини, панно?
 
Ми невпинно розширюємо асортименти, поповнюючи його незвичайними предметами декору приміщень, оригінальним посудом, солодкими наборами та предметами мистецтва.
 
Та ви самі подивіться! Навряд чи десь ви знайдете стільки крутих подарунків, кожен з яких гідний вибору для вашої сестрички.
 
Яскраві, стильні за ціною доступні, але оригінальні, а деякі унікальні, так як виконані вручну.
 
Все, більше не «вантажитимемо» ми впевнені ви і самі розберетеся. Тепер йдіть і вибирайте, ну а якщо буде потрібна допомога, то не соромтеся звертайтеся, все розповімо, у всьому допоможемо.
 
Інтернет магазин подарунків Ух Ти є у соціальних мережах, підписуйтесь на наші сторінки, щоб бути в курсі всіх останніх новинок.
 
Ух Ти – подарунки для всіх людей на планеті!