Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Друга

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Щоденник А5 ШАХИ (нат.шкіра)
2 100 грн
Подарунковий набір MUSTACHE
1 600 грн
Попільничка керамічна ІГРАЛЬНІ КАРТИ
420 грн
Органайзер софт-бук 5.1 ГРАФИТ (нат.кожа)
1 870 грн
Кованная ключница ПОДЗЕМЕЛЬЕ
9 900 грн
Парфуми Чоловічі FEEL it TOUCH it...
350 грн
Дартс WinMax SAFETY
1 349 грн
Чашка с надписью 'К сессии допущен'
99 грн
Кофейный набор  ЯМАЙКА для ДВОИХ
349 грн
Холдер для документів Travel Wallet ВЕГВІЗИР
1 200 грн
Открытка деревянная Большая REAL not PERFECT
139 грн
Подарочный набор для специй ТРУБА
700 грн
Холдер для Наушников ОРИОН черный
149 грн
Фігурка СЛОНИХА зі СЛОНЕНЯМ
1 990 грн
Компас МУССОН
1 390 грн
Ежедневник по приколу ПЬЕМ ЗА РУЛЕМ
469 грн
Кошелек ВИКИНГ (нат.кожа)
1 449 грн
Держатели и упоры для книг ГЛОБУС
1 490 грн
Два колекційні келихи СІЛЬСЬКЕ ЖИТТЯ Олово Німеччина
1 900 грн
Кошелек ЧЕРЕП коричневый (нат.кожа)
1 449 грн
Игра в наборе для выпивки РУЛЕТКА
400 грн
Охлаждающие камни для напитков MUSTACHE с гравировкой
399 грн
Фоторамка настільна АРІАНЕ
569 грн
Шашличний набір КОЗАК
3 600 грн
Два колекційні келихи ВІЛФРЕД
2 000 грн
Щоденник А4 СКІФСЬКИЙ з литтям
5 300 грн
Брелок СЕРЦЯ
200 грн
Парные чашки 'Мишки, Люблю только его/её'
199 грн
Фоторамка ЮКЛІД біла
859 грн
Подарунковий набір LOVE YOU MAN
2 000 грн
Подарунки близькому товаришеві до свят
 
Дружбу не можна купити за гроші, як і неможливо змусити когось стати вашим другом. Зазвичай процес зближення людей стану «знайоми» до стадії «найкращий друг» відбувається непомітно і природним шляхом. І якщо ви належите до категорії тих, хто може похвалитися тим, що має кращого друга, то ми щиро за вас раді. Але не забувайте, що над зміцненням дружніх стосунків необхідно працювати і один із механізмів, що дозволяють досягти цього – правильно підібраний подарунок для друга. Так що сідайте зручніше, нам є що вам показати.
 
Як правильно вибрати подарунок другу
 
Подумаєш, що там вибирати, скажете ви, тицьнув пальцем у будь-який презент або купив перший Набір інструментів, що попалися, для дому, переказав грошей і все, погнали «бухати». Можливо, ваш рівень дружби такий, що друг дійсно поставиться з розумінням до вашого вибору і не зверне увагу на недбале ставлення. Але ми ж хочемо, щоб не тільки у вас був найкращий друг, а й ви були для когось теж найкращим!
 
Для цього все-таки доведеться трохи постаратися і згадати, який він ваш друг. Веселий, добрий, бешкетний, задумливий, розумний, економний, розважливий, запальний чи все відразу? Як тільки ви це з'ясували, можете переходити до другої частини квесту під назвою «який він мій друг». Згадайте, які у нього захоплення, хобі, професійні вміння. Чим любить наповнювати дозвілля, про що мріє.
 
І тільки тоді, коли ви покопалися у своїх спогадах і вивудили все, що знаєте про свого друга, можете приступати до вибору презенту. На цей подарунок не обов'язково має бути висока ціна, призначення сюрпризу – це підкреслення, наскільки ви знаєте внутрішній світ друга, тому вперед за покупками.
 
Асортимент магазину Ух Ти
 
Чого в нас лише немає. Головоломки для розумників, набори для догляду за взуттям для чистюль, комплекти спиртних напоїв для тих, хто любить розслаблятися, грошові затиски для бізнесменів, настільні ігри та багато іншого.
 
Товари пройшли спеціальну перевірку наших фахівців, які відбирають подарунки за принципом співвідношення якості, ціни та потреби кожній людині. Як бачите, все у нас у цьому розділі, як на виставці, стильне, привабливе і ідеальне для вашого друга під його індивідуальний характер.
 
Друг любить конструктори та рослини? Як вам тоді набір, що поєднує і те й те? Друг ласун? Солодкі шоколадні набори або набори з меду стануть найкращим підношенням. Може, ваш друг любить все планувати і записувати? Тоді обов'язково подаруйте йому органайзер.
 
Ми до чого це все. Та до того, що наш магазин за кількістю товарів скоро перевантажить світові сервери, тож додавайте адресу в закладки, адже свята будуть цілий рік. Але головне ми намагаємося створювати каталоги, які ідеально підходять під ті чи інші психотипи людей. Цей розділ подарунків для друга на 80% підійде вам, ну а якщо цього мало, то у нас є ще десятки сторінок і тисячі подарунків на всі випадки життя.
 
Інтернет магазин Ух Ти – подарунки для друга чи подруги, зібрані в одному каталозі.