Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Особливі канцтовари

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Ручка кулькова HUGO BOSS Cloud
2 650 грн
Письменный набор ПАНТЕЛЕЙМОН КУЛІШ
1 649 грн
Набор стикеров для записок на клавиатуру WOODS
229 грн
Ручка кулькова PIERRE CARDIN Abakar
750 грн
Ежедневник по приколу ПЬЕМ ЗА РУЛЕМ
469 грн
Шкіряний щоденник А5 ГЕФЕСТ
2 200 грн
Щоденник АСТРА (нат.шкіра)
3 700 грн
Офісний органайзер для ручок КІНЬ
369 грн
Софт-бук 1.0 ФЕТР-ВИНОГРАД
649 грн
Держатели и упоры для книг ЯПОНИЯ
649 грн
Органайзер Ежедневник с POWERBANK и FLASH red
2 290 грн
Софт-бук Кожаный САТУРН
699 грн
Щоденник А5 ДЕРЖАВНИЙ (нат.шкіра)
2 249 грн
Письменный набор сумка ГОЛЬФ
549 грн
Ручка ВІЧНА без чорнила COBRIAN
849 грн
Статуетка техно-арт підставка для ручок РИБАК
1 200 грн
Ручка-ролер HUGO BOSS Stream
4 530 грн
Сувенірний маятник інерційний ДЕЛЬФІН
550 грн
Настольная кожаная визитница с файлами КЛАССИКА
499 грн
Ежедневник по приколу ЛЕГАЛИЗАЦИЯ (отмывание) ДОХОДОВ
469 грн
Офисный органайзер Philippi ROTONDO
1 950 грн
Держатели и упоры для книг ШАХМАТЫ
599 грн
Держатели и упоры для книг ЧАРЛИ ЧАПЛИН
649 грн
Об'ємні блоки для записів СТАРИЙ ЛЬВІВ
84 грн
Акустическая Bluetooth колонка Hi-Fi SQUARE 16 watt
4 490 грн
Софт-бук Кожаный ЛАВЕРНА
699 грн
Шкіряний щоденник ЛІКАРЯ
6 900 грн
Письменный набор тележка ГОЛЬФ
429 грн
Настольный набор SIENNA Standart
40 200 грн
Набір для робочого столу з нат. шкіри ВАРРОН зелений
1 590 грн
Купити Канцелярські подарунки в оригінальному виконанні
 
Неординарну особистість можна виділити серед загальної маси завдяки тому, що його оточують незвичайні предмети, одяг або оригінальні аксесуари. У цьому розділі представлені креативні «помічники» у буденному житті, які виконують свою функцію, а й приносять масу позитивних емоцій.
Будь-який з канцтоварів – це яскравий прояв внутрішнього світу власника і подарований до урочистостей та ювілеїв, в черговий раз підкреслить індивідуальність, а також подарує посмішку.
 
Аксесуари виконані в незвичайному стилі, при цьому відповідають необхідним вимогам, є потрібним предметом та цікавим доповненням до будь-якого інтер'єру. Візитниці та тримачі ручок у формі чоловічків, яскраві та зручні блокноти для записів, гумористичні підставки для олівців та це неповний перелік того, що ви зможете вибрати у нас.
 
Самий безпрограшний варіант подарунка - це той, який стане в нагоді людині в повсякденному житті. Ну а якщо припустити, що більшу частину часу людина проводить на роботі, то можна дарувати будь-який предмет, який скрасить робочі будні і виконуватиме певну функцію. У цьому розділі ми зібрали особливі канцтовари для колег та співробітників, у яких поєднуються функціональність та оригінальний зовнішній вигляд.
 
Що таке особливі канцтовари?
 
По суті, це звичайні канцтовари, а також предмети для офісу, але мають приємне, стильне та красиве виконання. В даному випадку, більша увага була приділена саме оформленню, при цьому використовувалися якісні матеріали, приємні на вигляд та на дотик.
Канцтовари з нашого каталогу – це чудовий подарунок для колег та співробітників, яким вони будуть раді і в день дарування та багато днів після.
 
Асортимент канцтоварів в інтернет магазині подарунків
 
Звичайно ж, весь асортимент перераховувати ми не будемо, але окреслимо загальну картину для розуміння. У каталозі представлені органайзери та записники з натуральної шкіри, ручки та тримачі для книг. Також вас можуть зацікавити софтбуки, відривні листочки для записів, незвичайні світильники для прикраси столу та повноцінні набори, що включають все від блокнотів та олівців до ручок та тримачів для них.
Для особливо значущих людей можна підібрати не просто ручку, а доглянути виріб з пером, який надасть рутинному проставленню підписів, аристократичності та особливої ​​атмосферності.
 
Крім цього у нас є оригінальні флешки для зберігання інформації, у дерев'яних футлярах, смарт будильники та незвичайні, магнітні календарі.
Будь-який з обраних предметів стане чудовим подарунком, до будь-якого свята будь то Новий Рік, День закоханих або корпоративна вечірка, коли потрібно привітати відразу всіх працівників.
 
Представлені канцелярські товари мають продуманий дизайн і стануть чудовим доповненням до повсякденних робочих буднів. Так що якщо ви ще не знаєте, що подарувати другу, хлопцю, дівчині чия робота проходить в офісі, то один із канцелярських товарів буде дуже доречним.
 
Ну і на завершення додамо, що оригінальна канцелярія дуже багато розповість про власника, тому що виділить робоче місце за рахунок привабливого та стильного оформлення. Так що якщо хочете бути неординарною особистістю, то подбайте про те, щоб ваша неординарність була продумана до дрібниць.
Уточнюйте наявність, запитуйте, і ми обов'язково дамо вичерпні відповіді, щоб ваша покупка пройшла легко і принесла масу позитивних емоцій.
 
Мега портал подарунків Ух Ти – тут завжди є від чого вигукнути Вау!