Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Візитниці та картхолдери

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Обкладинка для прав водія 4.0 ГОРІХ
599 грн
Мужской подарочный набор БАРСЕЛОНА
2 249 грн
Кард - кейс 1.1 ГРАФИТ
399 грн
Візитниця кишенькова (нат. шкіра) 7.0 АРИСТИД
549 грн
Мужской набор Аксессуаров САН-ФРАНЦИСКО
1 000 грн
Візитниця кишенькова (нат. шкіра) 7.0 АМАДОЕР
549 грн
Обкладинка для прав водія 4.0 БІЛИЙ
599 грн
Мужской набор Аксессуаров МИЛАН
1 949 грн
Чоловічий подарунковий набір Дублін
3 100 грн
Кард - кейс 7.0 НОЧНОЕ НЕБО
549 грн
Визитница АГНЕССА
649 грн
Візитниця кишенькова (нат. шкіра) 7.0 КІПРІАН
549 грн
Кард - кейс 7.0 ОРЕХ с ПЕРЬЯМИ
549 грн
Кард - кейс 7.0 КОНЬ'ЯК з ПІР'ЯМИ
549 грн
Мужской набор Аксессуаров БАНГКОК
1 149 грн
Кард - кейс 1.1 НОЧНОЕ НЕБО
399 грн
Мужской набор Аксессуаров ЛАС ВЕГАС
1 000 грн
Кард - кейс 7.0 КОРАЛ з ПІР'ЯМИ
549 грн
Кардхолдер OGON Quilted Button
1 190 грн
Кард - кейс 3.0 ИЗУМРУД с МАНДАЛОЙ
599 грн
Кард - кейс 1.1 ГРАФИТ КЛУБНИКА
399 грн
Мужской набор Аксессуаров НЬЮ-ЙОРК
1 149 грн
Обкладинка для прав водія 4.0 ВИНОГРАД
599 грн
Визитница ВЕРМАНД
449 грн
Візитниця кишенькова (нат. шкіра) 7.0 БОНІФАС
549 грн
Візитниця кишенькова (натуральна шкіра) Бордове ПЕРО
449 грн
Обкладинка для прав водія 4.0 НІЧНЕ НЕБО
599 грн
Визитница АКСИНЬЯ
649 грн
Кард - кейс 1.1 ОРЕХ - АПЕЛЬСИН
399 грн
Кард - кейс 3.0 ГРАФИТ с МАНДАЛОЙ
599 грн
Практичне та оригінальне приладдя в офіс
 
У вас у кишенях скупчилися десятки візиток, які так і норовлять вивалитися в самий невідповідний момент? Вам набридло зберігати візитні картки в гаманці, де вони поєднуються з дисконтними та платіжними картками, створюючи тим самим небачений хаос? А може, ви шукаєте оригінальний і, напевно, корисний подарунок, який буде прийнятий зі щирою подякою? Вирішили подарувати візитницю? Великий вибір ви знайдете в інтернет-магазині подарунків та сувенірів Ух Ти.
 
Тут ви знайдете як класичні шкіряні візитниці, які гармонійно доповнять продуманий діловий образ і відмінно підійдуть як презент керівнику, так і власники для візитних карток з прикольними написами, які можна подарувати як оригінальний і веселий сувенір другові або коханій людині. Щоразу, дістаючи ваш подарунок з кишені чи барсетки, він буде весело посміхатися та згадувати про вас. Крім того, ви можете придбати зручне та містке сховище для власних візитних карток, щоб вам не довелося носити їх у стягнутій простій гумкою стопочці – погодьтеся, елегантна візитниця виглядає набагато респектабельніше та представніше.
 
Всі візитниці всередині оснащені безліччю кишеньок та відділень, які дозволяють зберігати десятки візитних карток, зручно розсортувавши їх за розділами. Таким чином, ви в даний момент знайдете потрібну картку - свою або чужу, що дозволить значно заощадити час і сили, а також зберегти душевну рівновагу.
 
У нашому інтернет-магазині подарунків ви можете купити візитниці в Києві, в асортименті широко представлені металеві та шкіряні візитниці, які є незамінним аксесуаром для представницьких та ділових людей, адже для них хаос серед документів та інших важливих речей рівнозначний втраті прибутку та шкоди для репутації. Елегантні та надійні, вони стануть вірним та незамінним помічником у ділових зустрічах та переговорах.
 
У нас ви можете купити візитницю, яка зруйнує усталені уявлення про зовнішній вигляд ділових аксесуарів. Вашій увазі пропонуються кардхолдери, стилізовані під блокноти та потерті книги із символічними написами – «Дружба», «Адреси, паролі, явки», «Тузи та королі», «Брати по розуму», «Акули великого бізнесу», «Віні-Пух та все-все-все» і т.д. Такі візитниці свідчать про іскрометне почуття гумору своїх господарів та дуже допомагають у проведенні переговорів.
 
У вас у кишенях скупчилися десятки візиток, які так і норовлять вивалитися в самий невідповідний момент? Вам набридло зберігати візитні картки в гаманці, де вони поєднуються з дисконтними та платіжними картками, створюючи тим самим небачений хаос? А може, ви шукаєте оригінальний і, напевно, корисний подарунок, який буде прийнятий зі щирою подякою? Вам потрібна візитниця купити її можна у нас, великий вибір ви знайдете у нашому інтернет-магазині подарунків.
 
Тут ви знайдете як класичні шкіряні візитниці, які гармонійно доповнять продуманий діловий образ і відмінно підійдуть як подарунок босу, ​​колезі або діловому партнеру, так і власники для візитних карток з прикольними написами, які можна піднести як оригінальний і веселий презент другові або коханій людині . Щоразу, дістаючи ваш подарунок з кишені чи барсетки, він буде весело посміхатися та згадувати про вас. Крім того, ви можете придбати зручне та містке сховище для власних візитних карток, щоб вам не довелося носити їх у стягнутій простій гумкою стопочці – погодьтеся, елегантна візитниця виглядає набагато респектабельніше та представніше.
 
Всі візитниці всередині оснащені безліччю кишеньок та відділень, які дозволяють зберігати десятки візитних карток, зручно розсортувавши їх за розділами. Таким чином, ви в момент знайдете потрібну картку – свою чи чужу, що дозволить значно заощадити час та сили, а також зберегти душевну рівновагу.
 
У нашому інтернет магазині подарунків візитниці (Київ) широко представлені металеві та шкіряні візитниці, які є незамінним аксесуаром для представницьких та ділових людей, адже для них хаос серед документів та інших важливих речей рівнозначний втраті прибутку та шкоди для репутації. Елегантні та надійні, вони стануть вірним та незамінним помічником у ділових зустрічах та переговорах.
 
У нас ви можете купити візитницю, яка зруйнує усталені уявлення про зовнішній вигляд ділових аксесуарів. Вашій увазі пропонуються кардхолдери, стилізовані під блокноти та потерті книги із символічними написами – «Дружба», «Адреси, паролі, явки», «Тузи та королі», «Брати по розуму», «Акули великого бізнесу», «Віні-Пух та все-все-все» і т.д. Такі візитниці свідчать про іскрометне почуття гумору своїх господарів та дуже допомагають у проведенні переговорів.
 
Настільна візитниця у подарунок
 
Сучасний образ успішної людини – це сукупність зовнішнього вигляду та безлічі аксесуарів, що підкреслюють її стиль і, безперечно, смак. Портфель, костюм, краватка, годинник, цей список можна перераховувати ще дуже довго, але є предмети, які не просто справляють враження, а залишаються назавжди в пам'яті у співрозмовника і йдеться про візитки.
 
Візитка – це «обличчя» компанії, фірми або людини і правильно поданий глянсовий прямокутник з контактними даними, здатний вивести спілкування на інший рівень та розширити інформацію про себе. Для цього необхідні візитниці і якщо ви хочете підібрати та купити в подарунок для Офісу  дійсно стильні та оригінальні «охоронці» візитних карток, то ви потрапили за адресою!
 
У наших каталогах ви не знайдете стандартних візитниць, тому що вважаємо, що економія на образі не найкращий спосіб справити враження. Візитниці, які ви зможете вибрати для Хлопця – це бездоганні супутники успіху та, звичайно ж, якісні та функціональні вироби із високоякісних матеріалів.
 
Такий подарунок, як мінімум, викличе захоплення у винуватця свята, а також безсумнівна повага до вибору такого стильного презенту. Подарунок – це не спосіб віддати «данину» традиціям, це можливість багато розповісти не вимовляючи ні звуку, і, повірте, ви будете почуті, що й позначиться у вдячному погляді.