Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Упаковка

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Подарочная коробка Женская for Style GIRL
139 грн
Подарочная упаковка ВЯЗАНЫЙ НОВЫЙ ГОД
30 грн
Подарочная коробка Женская LOVE you MAM
279 грн
Подарочная коробка Мужская BEST WISHES for You
139 грн
Подарочная коробка HAPPY BIRTHDAY
279 грн
Пакет ПОДАРОЧНЫЙ MEDIUM square
50 грн
Подарочная коробка Мужская HAPPY BIRTHDAY
189 грн
Подарочная коробка Женская GRL PWR
189 грн
Подарочная упаковка MERRY CRISTMAS
30 грн
Подарочная коробка WITH LOVE
279 грн
Подарочная упаковка ЗОЛОТАЯ БАБОЧКА
30 грн
Пакет ПОДАРОЧНЫЙ MEDIUM vertical
50 грн
Пакет ПОДАРОЧНЫЙ SMALL horizontal
35 грн
Открытка Счастье в Дом
40 грн
Подарочная коробка ФЛАМИНГО
189 грн
Подарочная упаковка LOVE
30 грн
Пакет ПОДАРОЧНЫЙ SMALL square
35 грн
Подарочная коробка Женская МАМЕ ЛЮБИМОЙ
189 грн
Подарочная коробка Женская ЛЮБИМОЙ МАМОЧКЕ
139 грн
Подарочная упаковка РЕТРО ГАЗЕТА
30 грн
Подарочная упаковка ФИОЛЕТОВАЯ БАБОЧКА
30 грн
Подарочная коробка HEART
139 грн
Подарочная коробка HAPPY BIRTHDAY Paris
139 грн
Подарочная упаковка LONDON
30 грн
Подарочная коробка Мужская С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ
279 грн
Пакет ПОДАРОЧНЫЙ SMALL vertical
35 грн
Подарочная коробка Женская ДЛЯ ТЕБЯ
279 грн
Подарочная коробка HAPPY BIRTHDAY woman
189 грн
Подарункова упаковка
 
Подарункова упаковка - подарункові пакети та подарункові коробочки - оригінальний та яскравий спосіб привернути увагу до подарунка та зацікавити людину якій ви подаруєте. Незалежно від того, що ви даруватимете своїм друзям або близьким людям, будь-який подарунок тільки виграє від стильної упаковки, що підкреслює елегантність вашого вибору і бажання зробити людині максимальне задоволення
 
Отже, знову свята, свята та ще раз свята. А це означає, що знову потрібні подарунки, подарунки та ще раз подарунки. Так у нас виходить все життя свято, раз ми стільки всього відзначаємо протягом усього року і так усе життя! І з кожною новою урочистістю та вибором подарунка, наше вміння шліфується, роблячи нас справжніми професіоналами з підготовки до будь-яких пам'ятних днів. Але ми вирішили подарувати вам ще трохи знань та інструментів, завдяки яким ви зможете вийти на новий рівень оформлення подарунків. І сьогодні йтиметься про упаковки для подарунків, і ми вважаємо, що цьому елементу потрібно приділяти окрему увагу.
 
Що таке упаковка для подарунків?
 
Дивне питання, скажете ви, але ми все одно дамо відповідь на нього. Кожен подарунок загортається в барвисте впакування від виробника, посилюючи візуальний ефект та залучаючи покупця. Але іноді хочеться приховати від людських очей вміст купленого подарунка і тоді на допомогу приходить додаткова упаковка.
Це може бути пакет, коробка або папір, стилізований під різні фони.
 
Варіанти упаковки для подарунків в інтернет магазині Ух Ти
 
У нашому каталозі представлено безліч варіантів упаковки. Це дозволяє підібрати подарунок і відразу ж придбати упаковку, яка посилить відчуття сюрпризу, дозволяючи перебувати в стані передчуття отримання подарунка трохи довше.
Тільки уявіть. Ви заходите в гості до іменинника, вручаєте йому стильну яскраву коробку. Він вражений візуальним ефектом, потім оцінює вагу, потім, не в змозі стримуватись легенько трясе коробку. Після цього, забувши про все сідає і ставить коробку на коліна і починає розв'язувати стрічки та бантики, відкриває кришку, а там, а там, а там ще одна коробка! Чутний сміх і людина з подвійною старанністю робить всі описані процеси з наступною коробкою. Так можна робити до нескінченності або поки не залишиться вже сам подарунок або не терзати винуватця урочистості, а обмежитися лише однією упаковкою.
 
 У нас є коробки, які більше підходять чоловікам або мають оформлення, що підходить жінкам. Також ви знайдете упаковки для дітей та солідні ідеї для дорослішого покоління.
 
Функціональність пакування
 
Крім декоративної функції, упаковка виконує захисну функцію, оберігаючи подарунок від випадкового механічного пошкодження. При цьому, після вручення подарунка, як правило, саме такі коробки залишають у будинку, для зберігання приємних і милих предметів. Це можуть бути листівки, подаровані за всі свята, листи чи біжутерія.
Так що сподіваємося, ми вам дали докладну відповідь для чого потрібні упаковки, і ви тепер підготуєтеся до свят з урахуванням нової та корисної інформації.
Ми раді, що ви приєдналися до нашого порталу подарунків і сподіваємося, що відгуки про нас стануть кращим доказом нашого професіоналізму.
 
Мега портал подарунків Ух Ти – упаковка для вашого свята!