Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Листівки

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Подарочная коробка Мужская BEST WISHES for You
139 грн
Открытка деревянная LIVE your LIFE
129 грн
Открытка Валентинка
10 грн
Открытка деревянная Большая REAL not PERFECT
139 грн
Подарочная карточка 'С Днем рождения'
8 грн
Открытка ЗИМНИЕ КОТЫ
30 грн
Мини-Открытка HAPPY BIRTHDAY
10 грн
Листівка дерев'яна З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ (укр.)
129 грн
Открытка 'С Днём свадьбы'
5 грн
Открытка МАЛЕНЬКИЙ ПРИНЦ
30 грн
Подарочная карточка 'Бизнес'
8 грн
Открытка ВІТАЄМО
30 грн
Открытка КРАЩА ПОРА для РАДОЩІВ
25 грн
Открыточка FLОWERS. HAPPY BIRTHDAY
10 грн
Открытка деревянная ВІДІРВИСЯ від ЗЕМЛІ
129 грн
Открытка деревянная ВІТАЮ вінок
129 грн
Открытка НЕВОЗМОЖНО ПЕРЕДАТЬ...
15 грн
Открытка для денег 'Устрой поход по магазинам...'
5 грн
Открытка HAPPY BIRTHDAY
30 грн
Открытка деревянная НЕ ЗАБЫВАЙ
129 грн
Открытка деревянная LOVE is ...
129 грн
Открытка деревянная Большая LIVE SIMPLY
139 грн
Открытка Happy New Year
30 грн
Подарочная карточка 'Любимым'
8 грн
Подарочная коробка ФЛАМИНГО
189 грн
Открытка ВСЕГО,ВСЕГО
30 грн
Мини-Открытка KITTY for YOU
10 грн
Открытка деревянная ВІТАЮ
129 грн
Открытка деревянная Большая UKRAINE
139 грн
Объемная мини-открытка ПРЕЗЕНТ
25 грн
Листівки стильні та незвичайні
 
Оригінальні та прикольні листівки приємно здивують та порадують ваших друзів та близьких людей до свят та ювілеїв або на пам'ятну дату. Листівкою можна доповнити основний подарунок, написавши коханій людині теплі та щирі слова, а можна просто отруїти другові або подрузі прикольну листівку без жодного приводу. У цьому розділі нашого інтернет магазину подарунків та сувенірів Ух Ти можете вибрати та купити вітальну листівку, подарункову картку або об'ємну листівку у Києві з доставкою по Україні. Різноманітний асортимент та висока якість наших листівок дозволять вам вибрати листівку до будь-якої урочистості.
 
Давайте уявимо, що ви вибрали подарунок, а якщо потребує нагоди, то й купили квіти. Але відчуваєте, що чогось не вистачає, але не можете зрозуміти, чого саме. І тут на допомогу приходимо ми та розповідаємо про один елемент, з яким ваш сюрприз буде завершено на всі 100%. І ми маємо на увазі оригінальні та незвичайні листівки, завдяки яким вручення подарунка стане багатоетапним і, без сумніву, незабутнім.
 
Магічна дія листівок
 
Тож давайте по порядку. Ви вручаєте квіти, людина мліє від уваги, потім ви передаєте подарунок, і він у захваті, але тепер він думає, що все, на цьому сюрпризи закінчені. Але у вас ще щось приховано для нього і це та-да-а-ам – листівка! Здавалося б, цей предмет не є найголовнішим після квітів та подарунка, але має велику значущість для ситуації загалом.
 
Листівка – це як рамка, для картини, як оправа для діаманта, як все, що ви хотіли сказати подарунком, але не домовили. Саме листівку хочеться розглянути, після того, як пішли гості та перша ейфорія від подарунка вляглася. Тоді в руки і беруть листівку і переймаються написаним.
Варіанти листівок в інтернет магазині подарунків
 
Ну тепер переходимо від теоретичних знань до вивчення листівок і це наша улюблена частина, тому що ми пишаємося зібраним асортиментом. І справа не у величезній кількості, на яку ми не робимо ставок, а саме як і нестандартний підхід.
 
У нас представлені листівки з різних матеріалів, починаючи від класичних паперових варіантів, закінчуючи виробами з дерева. Так, ви не дочули саме з дерева. Цей незвичайний підхід дарує масу позитивних емоцій. Людина відкриває конверт і виймає дерев'яну листівку, де намальовано, написано чи випалено привітання.
Крім цього, деякі з листівок є справжніми наборами з шоколадними смакотами. Це означає, що на винуватця урочистості чекає не лише пам'ятний напис, а й гастрономічна насолода. Ну і само собою ми маємо листівки, призначені для вручення грошей.
 
Кому і з якого приводу доречна листівка?
 
Обмежень у цьому питанні немає і не може. Листівки можна дарувати навіть без приводу, оскільки іноді листівка – це спосіб підбадьорити або подарувати гарний настрій. Самі посудіть, якщо ви вручите своїй подрузі листівку з написом: «Сильною та незалежною» або «Слід свого внутрішнього компасу».
Ну і звичайно ж, листівки ідеально підходять як доповнення на день народження, на новий рік або на будь-яке інше свято. Загалом, вибирайте, дивіться, купуйте, листівок багато не буває, а враховуючи їхню доступність за ціною, це може стати вашою фішкою: «Вручення листівок раз на тиждень» колезі по роботі.
 
Мега портал подарунків Ух Ти – наші ідеї як та листівка, про яку написано вище!