Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Оригінальні картини

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Картина авторська НАТЮРМОРТ з КЕРАМІКОЮ худ. А.Ярошевич
10 000 грн
Картина авторська ВІДЛУННЯ ВЕЧОРА худ. І.Бондар
6 000 грн
Картина авторська ШТИЛЬ худ. А.Аміт
8 330 грн
Панно ІСІДА Богиня материнства та родючості
1 595 грн
Картина авторська ПОГЛЯД з-за ЛАШТУНКІВ худ. В.Чаус
24 900 грн
Картина из Фарфора LADY in GOLD
1 549 грн
Картина авторська БІЛИЙ БУЗОК худ. М.Пастушенко
20 000 грн
2 500 грн
Картина Оригінальна МАСКА ЗЕБРА
35 500 грн
Картина авторська ПАСТЕЛЬНИЙ РОЗМАЙ худ. І.Бондар
8 000 грн
Картина оригінальна ПРИМА БАЛЕРИНА
13 650 грн
Картина авторська ВОГНЯНЕ ОКО худ. О.Кандиба
1 900 грн
Картина Оригінальна ВСЕ ПРОЙШЛО
5 590 грн
Картина авторська КВІТУЧА ВЕСНА худ. М.Пастушенко
20 000 грн
Картина дерев'яна ГОЛУБИ
3 100 грн
Картина оригінальна СКРИПАЧКА
1 000 грн
Картина дерев'яна ЛИСИЦЯ та ЗАЄЦЬ
800 грн
Картина дерев'яна ОКУНЬ
800 грн
Картина авторська МОРСЬКИЙ КРАЄВИД худ. А.Клішин
3 000 грн
Картина авторська РОЖЕВІ КВІТИ худ. В.Чаус
9 000 грн
Картина авторська КРИЛА АНГЕЛА худ. О.Фішбейн
15 800 грн
Картина дерев'яна КАРТА СВІТУ морська
3 000 грн
Картина из Фарфора LADY in RED
1 549 грн
Картина авторська ТРІО худ. Н.Бурмака
8 000 грн
Картина авторська ЗАТЕМНЕННЯ. ХИЖАК худ. Vanda
11 000 грн
Картина авторська КВІТУЧА ЯБЛУНЯ худ. М.Пастушенко
20 000 грн
Картина авторська ПРОМІННЯ ЛІТНЬОГО ПОЛУДНЯ худ. І.Бондар
6 000 грн
Картина оригінальна ЛЕБЕДИНА ПІСНЯ
21 000 грн
Картина Оригінальна МАСКА СЛОНА
35 500 грн
Картина дерев'яна ВОВК
1 600 грн
Картина для декору інтер'єру будинку чи квартири
 
Купити оригінальні картини можна, вибравши з великого асортименту саме те, що дійсно необхідно вашому другу, родичу, коханій людині, колезі по роботі, ювіляру або молодятам. Оригінальна картина на шкірі, з бурштину або стильна оригінальна картина на склі, або панно на всю стіну з металу, допоможе реалізувати найнесподіваніші бажання близької людини, якій Ви подаруєте одну з цих оригінальних картин.
 
Ваш начальник творча та неординарна особистість? Цінує нестандартний підхід у всьому, включаючи оригінальне святкування урочистих заходів? Зробіть йому подарунок, який не тільки викликає захоплення, а й змусить надовго поринути у беззвучний діалог його внутрішнього «Я». Йдеться про унікальні оригінальні картини, що мають стильне виконання і, безперечно, глибокий філософський сенс.
 
Картини - чудово впишуться в будь-який інтер'єр, привнісши в нього частинку вічного мистецтва, а також підкресливши, що у власника полотна чудовий смак. Цей VIP подарунок буде актуальним на будь-яке свято або пам'ятну подію і цілком підійде людині, у якої, як кажуть, є все!
Крім картин, у каталозі представлені ікони та роботи майстрів з нестандартним умінням. Йдеться про картини, нанесені на поверхню натуральної шкіри, що надає даному подарунку автентичного і оригінального колориту. Ікони ж нанесені на штучно зістарені дерев'яні поверхні, що не лише дуже дорого виглядає, а й має сакральну смислове навантаження для віруючої людини.
Купити подарунок начальнику, це не просто данина поваги та вкладення коштів на стандартний сувенір – це цілий ритуал, завдяки якому ваш керівник зрозуміє, як багато він означає для вас та всього колективу. Ви також можете ще доглянути підібрати Стильні предмети інтер'єру у нас на Мега Порталі подарунків та сувенірів Ух-Ти
Подарунки – спосіб порадувати людину у святковий день або перетворити будні на справжнє свято. Але як вибрати презент для людини, щоб не тільки справити враження, а й викликати щирі емоції радості. Для цього потрібно знати особистість, якою підбирається сюрприз, його захоплення і, само собою, розібратися в тому, який сенс має подарунок і як вплине на життя людини.
 
Картини – подарунки з глибоким змістом
 
Ласкаво просимо до розділу, де представлені оригінальні незвичайні, інколи ж і нестандартні розуміння картини, здатні привнести у життя людини певні яскраві фарби.
Наші картини – це не тільки полотна написані фарбами, але й осмислені смислові вироби, виготовлені з металу та пластику, дерева та тканини, з використанням каміння, скла та безлічі нестандартних матеріалів.
 
Наші картини, здатні сколихнути будь-яку людину, викликавши в неї приємні емоції та подарувавши глибину та філософський сенс.
Картини - це як вікна в інший всесвіт, де можливо все. Людина, дивлячись на зображення, забуває на час про тривогу і метушні, присвячуючи себе цьому моменту, даючи цим відпочинок своєму розуму.
 
При цьому асортимент наших картин вражає, тому що дозволяє підібрати предмет декору підходящий під той чи інший інтер'єр.
Це картини з металу, в яких зображення виковане або вирізане з металевих лозин. Це і картини викладені мозаїкою із природного каменю та картини з порцеляни. У нас навіть є ікони, намальовані на зістареній дошці, що надає виробу антикварного вигляду та цінності.
Звісно ж ця категорія подарунків сміливо відноситься до виробів, які у певних колах називають VIP подарунки і це справді так. Картини вписуються в інтер'єрний простір квартир будинків, офісних приміщень та кабінетів начальника, привносячи в них стиль та певну естетику. Подібні подарунки не набридають ніколи, і навпаки, з роками набувають все більшої цінності.
 
Кому підходять картини у подарунок?
 
Обмежень за віком та статтю немає і бути не може. Навіть якщо ви подаруєте картину дитині, то вона може і не оцінить глибину подарунка, зате точно зростатиме серед висококультурних речей. Також подарунок порадує колегу по роботі, друга чи подругу, тому що у них буде предмет, яким вони прикрасять свій робочий простір, будинок чи кімнату. Ну і, звичайно ж, картина в подарунок стане найкращим рішенням для людини, про яку говорять «у неї є все», оскільки картина – це мистецтво та творчість. А подібні речі завжди в ціні, незалежно від статусу та становища людини.
 
Принести картину як подарунок – це означає однозначно викликати вигук захоплення та шанс отримати статус людини з тонким чуттям та стилем.
Пишіть, дзвоніть, ми із задоволенням розповімо вам про кожну з картин, щоб ваш вибір став не лише зрозумілим, а й осмисленим.
 
З повагою до мистецтва – команда інтернет-магазину подарунків Ух Ти.