Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Ікони колекційні

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Ікона СВЯТА МАРІЯ з Ісусом срібло, на дерев'яній основі
2 800 грн
Ікона дерев'яна Св. Петро та ПАВЕЛ
649 грн
Икона Архангела Михаила на состаренной доске
1 499 грн
Ікона з Бурштину ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ
1 200 грн
Икона Святой Троицы на ковчежной доске
1 499 грн
Икона Тайная Вечеря на состаренной доске
1 499 грн
Ікона дерев'яна МИКОЛА ЧУДОТВОРЕЦЬ
649 грн
Ікона дерев'яна БОГОРОДИЦЯ. Володимирська
700 грн
Уникальная икона ТАЙНАЯ ВЕЧЕРЯ (большая)
5 600 грн
Уникальная икона ТАЙНАЯ ВЕЧЕРЯ (малая)
2 900 грн
Ікона дерев'яна АНГЕЛ ОХОРОНЕЦЬ
649 грн
Ікона СТРАСНА. БОЖОЇ МАТЕРІ срібло, на дерев'яній основі
4 000 грн
Книга колекційна ХРИСТИЯНСТВО три тисячі років
12 200 грн
Ікона дерев'яна ТРІЙЦЯ
1 300 грн
Унікальна Ікона ГОСПОДЬ ВСЕДЕРЖИТЕЛЬ (мала)
3 600 грн
Ікона дерев'яна БОГОРОДИЦЯ. Почаївська
2 600 грн
Ікона дерев'яна АРХАНГЕЛ МИХАїЛ лоза
649 грн
Ікона дерев'яна Св. ПЕТРО та ФЕВРОНІЯ
649 грн
Ікона дерев'яна БОГОРОДИЦЯ. Остробрамська
800 грн
Колекційний комплект Книг БІБЛІЯ в 3-х томах
18 800 грн
Ікона дерев'яна БОГОРОДИЦЯ. Скорботних радість
1 549 грн
Ікона з Бурштину НЕОПАЛИМА КУПИНА
1 200 грн
Уникальная Икона ПОЧАЕВСКАЯ БОГОРОДИЦА
4 400 грн
Ікона дерев'яна БОГОРОДИЦЯ. Пристрасна
2 540 грн
Ікона ПОЧАЇВСЬКА срібло, на дерев'яній основ
1 100 грн
Уникальная икона ВЕНЧАЛЬНАЯ ПАРА
2 990 грн
Уникальная икона ГЕОРГИЯ ПОБЕДОНОСЦА
1 490 грн
Ікона з Бурштину СПОРІТЕЛЬНИЦЯ ХЛІБІВ
1 200 грн
Ікона з Бурштину СВЯТЕ СІМЕЙСТВО
1 100 грн
Уникальная икона МОЛИТВА ЗАДЕРЖАНИЯ
1 490 грн
Образи колекційні в Україні
 
Шукаєте, де купити на подарунок ікону у Києві чи Україні з доставкою? У нашому Інтернет-магазині ви з легкістю можете знайти та вибрати шикарну ікону на подарунок або купити колекційну ікону у свій будинок. Вже багато років тому ікони стали невід'ємною частиною нашої культури. Купивши ікону в нашому інтернет-магазині, ви зробите подарунок, який залишиться як пам'ять на довгі роки.
 
Іменні ікони та ікона «Янгол хранитель»
 
З давніх-давен, з моменту прийняття християнства, у східних слов'ян укоренилася традиція давати ім'я новонародженим на ім'я святого, на чиє свято припадала дата народження немовляти. Практично всі дні року у календарі мають такі свята, а якщо день народження дитини не випадав на такий день, батьки називали дітей на честь святкування найближчого святого. Вважається, що іменна або ікона «Ангел-охоронець» посилює зв'язок людини, ім'я якої збігається з ім'ям святого з Господом. Таким чином, така ікона стає своєрідним оберегом. Кожна ікона несе певний сенс, надає індивідуальний характер молитвам людини. Ікона із зображенням святих, поруч із іконами Ісуса Христа та Божої Матері, знаходить почесне місце у домі, до неї моляться, просять захисту, підносять молитви про заступництво та милосердя.
 
Яку ікону подарувати сімейній парі
 
У нашому магазині ви можете вибрати та купити ікону на подарунок з доставкою по Україні. Ікона буде не лише гідним подарунком близькій людині, а й виконуватиме роль захисного оберегу. Для сімейної пари рекомендуємо купити ікону «Вінчальна пара». Вона служитиме оберегом і нагадуємо про кохання та честь сімейної пари.
Також на нашому сайті представлений великий вибір ікон лику Святого Миколая. Така ікона повинна бути в кожній сім'ї, оскільки образ Святого Миколая, до якого звертається людина, споконвіку допомагав людям.
Підготовка до свята складається з багатьох нюансів, починаючи від пошуку подарунка, закінчуючи його покупкою. При цьому кожен із нас хоче, щоб його подарунок був найкращим і на 100% не вирушив у комірку до десятків непотрібних речей, подарованих раніше. Щоб цього не сталося, ми рекомендуємо підбирати подарунки, виходячи з уподобань самого винуватця урочистості. І якщо ваш знайомий, друг, колега по роботі чи кохана людина належить до віруючих, то унікальна ікона ручної роботи буде ідеальним подарунком!
 
Ікона у подарунок – ідеальне рішення
 
Ікона чудовий подарунок, що має кілька переваг, кожна з яких здатна порадувати винуватця урочистостей.
По-перше, якісно намальована ікона має чудовий вигляд, здатний доповнити будь-який інтер'єр, надавши йому певних ноток, що вселяють благоговіння. По-друге, ікона для віруючої людини – символ спасіння, надії та віри. А також спосіб звернутися до Бога через святого, зображеного на іконі.
У результаті, людина, яка отримала ікону в подарунок, отримує щось більше, ніж презент. Для нього це буде як рятувальне коло у світі тривоги та побутової суєти. При цьому внутрішній простір кімнати перетвориться на кращий бік завдяки оригінальному і дуже красивому предмету.
Ну і, зрештою, ікона — це ще один спосіб долучити дітей до віри чи вказати гостям, що в цьому будинку з повагою ставляться до віри у Бога.
 
Асортимент ікон в інтернет магазині подарунків
 
Асортимент, якість та обґрунтовані ціни – це три основні переваги нашого магазину та каталог з іконами найкращий тому доказ. Ні, ми не беремо сотнями виробів, а надаємо найкраще з найкращих, при цьому все одно дивуючи різноманітністю.
Ікони розписні, виготовлені литтям, з дерева або дорогоцінних металів. Десятки святих готові стати на захист вас і вашого будинку, даючи надію та порятунок. Звичайно ж, в ідеалі буде підібрати того святого, якості якого допомагають у тій чи іншій ситуації, але загалом будь-який з них, посланець Бога на землі, нехай навіть у вигляді ікони в кутку вашого приміщення.
 
Також у нас є унікальні біблії, випущені в дуже маленькому тиражі, які не тільки несуть слово Боже, але є прекрасним доповненням до вашої бібліотеки.
Загалом, бережи вас Господь Бог і ми раді, що вас зацікавив саме цей каталог з іконами, тому що ми вважаємо, що саме подарунки з таким глибоким змістом і є найкращим презентом для будь-якого свята, як для жінок, так і для чоловіків.
Ну а якщо у вас залишилися питання, ви можете задати їх нам по телефону або в чаті. Ми розповімо про терміни виготовлення ікон, а також можливі розміри майбутнього виробу.
 
З повагою команда інтернет-магазину подарунків Ух Ти!