Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Флораріуми

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Флораріум ЧУМАЦЬКИЙ ШЛЯХ
2 200 грн
Оригінальний Флораріум-сад ПРОВАНС у МІНІАТЮРІ
2 000 грн
Флораріум ПУСТЕЛЯ в БОКАЛІ
1 800 грн
Флораріум ТАЄМНИЧА ВЕРШИНА
2 100 грн
Оригінальний флораріум КАЗКОВА ГРУША
3 000 грн
Флораріум ОАЗИС в ПУСТЕЛІ
1 700 грн
Оригінальний Флораріум-сад НАТХНЕННЯ ВІТРОМ
3 000 грн
Флораріум МАГІЯ ЛІСУ
2 800 грн
Флораріум ЧОВНИК
2 500 грн
Оригінальний флораріум ЯБЛУНЕВІ МРІЇ
3 000 грн
Флораріум ПАРОСТКИ ВЕСНИ
1 500 грн
Флораріум ДИКИЙ СХІД
1 300 грн
Флораріум НА БАЛІ
2 800 грн
Флораріум МОХ
1 100 грн
Флораріум ВОГОНЬ у ПУСТЕЛІ
1 849 грн
Левітуючий вазон FLYTE Planter
8 850 грн
Флораріум ЖІНОЧА СПОКУСА
1 700 грн
Флораріум МІНІ ВАЗА
1 200 грн
Флораріум Жіноча ПРИСТРАСТЬ
2 600 грн
Флораріум РАНКОВА ТИША
2 500 грн
Флораріум НІЖНА КРИХКІСТЬ
2 500 грн
Флораріум ТІЛАНДСОВИЙ БУМ
2 000 грн
Флораріум ЗИМОВИЙ САД
2 000 грн
Флораріум МАГІЯ ДОЩУ
1 800 грн
Флораріум РАЙ у ПУСТЕЛІ
1 900 грн
Флораріум БУРЯ ЕМОЦІЙ
2 500 грн
Флораріум Міні ОАЗІС
1 149 грн
Флораріум Композиційне СЕЛИЩЕ ХОБІТІВ
3 000 грн
Флораріум ПАЛЬМОВИЙ ЛІС
1 900 грн
Флораріум БУДИНОК в СЕЛІ
1 400 грн
Оригінальний предмет інтер'єру для озеленення
 
Флораріум – живий мініатюрний сад на вашому столі. Це оригінальний живий подарунок зроблений вручну. Такий незвичайний подарунок додасть оригінальності будь-якій кімнаті та підкреслить неординарний смак господарів. Живі рослини - ідеальний подарунок другові, коханій, близькому чи партнеру. Такий подарунок не завдасть клопоту, але стане чудовою прикрасою як офісу, так і для дому. Мода створення зелених композицій прийшла до нас з 19-го століття, коли в 1829 в Лондоні Натаніель Уорд помітив, що суперечки папороті, що залишилися в скляній посудині, дали сходи.
 
На мега порталі подарунків Ух Ти можна купити скляну посудину з сукулентом, яка не вимагає особливого догляду. Така краса не займе багато місця, але стане родзинкою вашого інтер'єру. Пляшковий садок – композиція, це скляна прозора ємність, схожа на акваріум, у якій ростуть кімнатні рослини – суккуленти, кактуси, молочаї та інші не дуже вимогливі, але красиві рослини.
 
Такий нестандартний подарунок залишить незабутні враження і радуватиме ваших близьких кілька років. Відмінний подарунок для жінок, які люблять займатися всякими вазонами. Оригінальний живий презент подарує вашим рідним та колегам красу та свіжість.
Кожен подарунок має свій енергетичний заряд, що викликає певні емоції та має своє призначення. Одні допомагають у повсякденному житті, інші викликають усмішку та радість. Але є подарунки, які наповнюють інтер'єрний простір особливим змістом, надаючи йому як стиль, а й філософію. Так що якщо вас зацікавив наш загадковий вступ, то ласкаво просимо до розділу з унікальними подарунками і це флораріуми на будь-який смак!
 
Що таке флораріум?
 
Флораріум, в основі якого лежить слово флора, є невеликим світом рослин, зібраних на невеликій ділянці. Це може бути горщик, кашпо, ваза, акваріум, коробка і все що завгодно, що може стати ємністю для створення ландшафтного дизайну в мініатюрі.
У наш час сучасні любителі рослин створили цілий напрямок флористики, який обмежується лише фантазією. Тепер флораріуми – це поєднання багатьох рослин, які утворюють унікальний «куточок природи» на вашому підвіконні.
 
Асортименти в інтернет магазині подарунків Ух Ти
 
Асортимент будь-яких розділів – це наша гордість і даний не виняток. Тут ви знайдете справжню красу, в дерев'яних коробках та скляних колбах, у скляних кубах та вироби, що поєднують скло та метал. У кожному з судин ви побачите стильне оформлення з багатьох рослин, що представляють куточок природи, яким хочеться милуватися.
Так як ми віддаємо перевагу кактусовим, суккулентам та іншим невибагливим рослинам, то догляд за ними не важко навіть для початківця флориста. При цьому на підвіконні, стіні або вікні цілий рік зростатиме різнобарвний світ рослин.
При грамотному підборі колірної гами рослин можна доповнити вже готовий інтер'єрний простір будинку або задати тон скромній обстановці, внісши в нього яскраві і живі фарби.
 
Кому підходить такий подарунок?
 
Запевняємо вас, ці подарунки підходять усім, незалежно від віку, статі та переваг, як на день народження, так і на новий рік. Діти зможуть дізнатися більше про життя рослин та навчаться азам ландшафтного дизайну. Дорослі ж, отримають естетичне задоволення від споглядання рослин, що неспішно ростуть, звикаючи до їх неквапливого життя, що автоматично знизить швидкість життя людини, подарувавши йому неповторне тут і зараз.
 
Як вибрати?
 
Відповідь проста – серцем. Уважно подивіться на оформлення, дизайн, форму та колір рослин і просто купіть те, що відгукнеться у душі ментальним співзвуччям.
 
Є питання? Задайте! Команда інтернет магазину подарунків Ух Ти завжди на зв'язку.