Мова Українська Russian
  • 66
  • 77
  • 55
  • 44
  • 33
  • 11
  • 22
  • 88

Унікальні

Вид: Списком / Таблицею
Показати:
Сортування:
Копилка СОБАКА в ЦВЕТАХ
1 190 грн
Картина авторська КРИЛА АНГЕЛА худ. О.Фішбейн
15 800 грн
Мультитул BARCARDA 11 в 1
1 100 грн
Свеча ароматизированная в наборе ЯБЛОКО и ГРУША
399 грн
Зажим для галстука LINDENMAN 73037
1 799 грн
Чайный набор ДИКАЯ РОЗА 6 персон
449 грн
Чашка з вусами №2
129 грн
Бар настільний ЧОВНИК МИСЛИВЦЯ
1 700 грн
Парні чашки КОТИК та КІШЕЧКА
199 грн
Ікона дерев'яна Св. ГЕОРГІЙ ПЕРЕМОЖЕЦЬ
700 грн
Подарунковий набір CHOKO VALENTINE
990 грн
Мультирамка СПРИНТ золото
669 грн
Годинник наручний Must Have ВИШИВАНКА
1 750 грн
Дзеркальце СЕРЦЯ
489 грн
Соляна лампа із Гімалайської солі ХЕРК
1 300 грн
Зажим для денег (натуральная кожа) ВАЛЮТА
699 грн
Свеча ароматизированная ЖАСМИН с ВАНИЛЬЮ
299 грн
Шкіряний щоденник А5 СОНЕТ
2 000 грн
Авторская тарелка ВОТ ТЕБЕ
299 грн
Браслет Женский ОФЕЛИЯ
349 грн
Настенная ключница КЛЮЧИ
849 грн
Мило ручної роботи у наборі СТОЛИЧНИЙ
389 грн
Комплект рушників з халатом для жінок ADELINE lux
6 520 грн
Монопод для Селфи СОФИ
259 грн
Музыкальная фигурка "ДЕВОЧКА на ВОЗДУШНОМ ШАРЕ"
2 495 грн
Ручка-ролер HUGO BOSS Label Chrome
4 190 грн
Рюкзак сумка Жіноча шкіряна MAXI black
5 190 грн
Набір по догляду за взуттям ГЕФЕСТ
850 грн
Шкатулка для часов из дерева ALARIC
1 750 грн
Открытка деревянная Большая REAL not PERFECT
139 грн
Ексклюзивні презенти для особливих випадків
 
Купити незвичайні речі у Києві
 
Кожна людина без винятку любить отримувати подарунки і більшість із нас не проти зробити подарунок близькій людині чи другу, показуючи тим самим своє ставлення до неї. Поняття подарунка існує протягом усієї історії людства і як нього може виступати що завгодно, що має хоч найменшу цінність. Хоча для сучасної людини вартість має мале значення, і вона готова заплатити будь-яку суму аби купити унікальний подарунок. Саме в унікальності та оригінальності міститься родзинка сучасних подарунків, звідси і випливає ціна вища, ніж у традиційної книги чи кришталевої вази.
 
Оригінальний подарунок - вибираємо особливі подарунки
 
Коли мова йде про подарунок близькій людині, знайомій або колезі по роботі, то вона вибирається виходячи з декількох категорій для:
близьких людей;
удома;
відпочинку;
офісу;
свята;
хлопців;
дівчат.
 
Для дівчат найпопулярніші унікальні та оригінальні подарунки можна знайти, завітавши на інтернет магазин унікальних подарунків, де хітами продажів виступають букети з цукерок. Такий презент і смачний, і гарний водночас. Для хлопця необхідний раціональніший подарунок у вигляді шкіряного портмоне або флеш накопичувача з унікальним дизайном. Для співробітників офісу найкращим вибором буде настільний набір або годинник у старовинному стилі, який прикрашатиме стіл і надаватиме йому стиль РЕТРО, якщо він виготовлений з натурального дуба.
 
Магазин унікальних подарунків у Києві
 
Вигідно купити унікальний подарунок для будь-яких категорій людей та будь-якого свята можна у нас в інтернет магазині подарунків Ух Ти. Ми пропонуємо подарунки недорого, щоб для кожного стала доступніша можливість радувати своїх близьких. І навіть якщо ви у найдальшому куточку України, наша служба доставки доставить придбаний подарунок точно за адресою та в обговорений термін.
Ласкаво просимо до одного з численних каталогів інтернет магазину подарунків Ух Ти, де, як ви вже зрозуміли, зібрана ще одна колекція подарунків. Але цього разу вам представлений не вузьконаправлений набір товарів, а одразу кілька напрямків, які можуть стати чудовою ідеєю на подарунок. При цьому вам не доведеться витрачати годинник на пошук в інших каталогах, а підібрати щось оригінальне та унікальне протягом декількох хвилин.
 
Каталог де є все!
 
Особливість цього каталогу в тому, що тут зібрано відразу кілька напрямків подарунків, які підходять дітям і дорослим чоловікам, жінкам, колегам по роботі та просто друзям.
Це означає, що в одній колекції зібрані презенти для туристів та домогосподарок, спортсменів та любителів гарного декору. Тут ви знайдете аксесуари, які стануть у нагоді у повсякденному житті та оригінальні предмети мистецтва. Але все по порядку.
 
Асортимент каталогу унікальних подарунків
 
До вашої уваги стабілізовані рослини для прикраси інтер'єрного простору. Зовні це найпростіші рослини, але з одним секретом. Завдяки тому, що «життєвий сік» рослин був замінений на спеціальну рідину, що стабілізує, всі процеси у рослин назавжди зупинені. У результаті за ними не потрібно доглядати взагалі, ну хіба що здувати пилюку.
 
Букети із фруктів. Це смачні та оригінальні подарунки для тих, хто хоче отримати яскравий презент, але при цьому, який можна буде з'їсти. Букети виготовляють із фруктів день у день, що гарантує їхню свіжість та збереження смаку.
Аксесуари. Вас також можуть зацікавити такі аксесуари як портмоне або тревел-кейси. Предмети стануть у нагоді у повсякденному житті і мають не тільки продуманий функціонал, але й привабливий зовнішній вигляд.
 
Предмети декору. У цій категорії ви знайдете безліч предметів, що гармонійно впишуться в інтер'єрний простір будинку. Це і картини, і настільний годинник, і фоторамки, і навіть винні глобуси. Такому подарунку зрадіє людина, яка, як кажуть, має всі, а парочка інтер'єрних доповнень зайвими, не буде ніколи.
 
Крім цього, в каталозі представлений чоловічий та жіночий парфум, колекційні набори для спиртних напоїв, пивні келихи ручної роботи та безліч інших товарів, які можуть стати незабутнім подарунком до найближчої урочистості.
Ну сподіваємося вас щось та зачепило, бо ми відчуваємо, як спалахнули ваші очі. Розуміємо. Подарунки не лише мають привабливий вигляд, а й якісне виконання. Так що вперед за покупками, ну а ми готові допомогти з вибором або дати відповіді на питання. Бажаємо вам відмінних свят та веселого проведення часу.
 
З повагою, команда Мега Порталу Подарунків Ух Ти!